ΣΚΑΛΑ. Μετά και από τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που έγινε το προηγούμενο Σάββατο στην Πλατεία Πηγών της Σκάλας, ο Δήμος Ευρώτα εισήλθε σε τροχιά εορταστικών εκδηλώσεων για τα εφετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ο Δήμος Ευρώτα και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση «Ευρώτειος Πολιτεία» έχουν προγραμματίσει και φέτος για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους, εκδηλώσεις στο Γεράκι, τον Άγιο Δημήτριο, τις Κροκεές, τη Σκάλα και τον Βλαχιώτη.

«Οι μικροί μας φίλοι θα δεχθούν άφθονα χαμόγελα από ξωτικά, αλλά και «πειράγματα» από καλικάτζαρους. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν, επίσης, ζωγραφική προσώπου και μπαλονοκατασκευές, ενώ ένας ξυλοπόδαρος υπόσχεται να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους και να δημιουργήσει μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Μαζί του θα είναι ο Άγιος Βασίλης για να σκορπίσει χαμόγελα, αλλά και να μοιράσει συμβολικά δωράκια και γλυκά», αναφέρουν από τον Δήμο.

Υπάρχει … πρόγραμμα!

Το πρόγραμμα για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις - ημερομηνίες και ώρες - έχει ως εξής:

  • Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Τ.Κ. Γερακίου, 14:30 και

Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου, 17:00

  • Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Τ.Κ. Κροκεών, 14:30 και

Τ.Κ. Σκάλας, 17:00

  • Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Τ.Κ. Βλαχιώτη, 17:00

Παράκληση, «… οι γονείς και κηδεμόνες των μικρών μας φίλων να λάβουν υπόψη τους όλα τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στην Covid-19. Για να μπορούμε όλοι με ασφάλεια να χαρούμε τις φετινές γιορτές».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις