ΓΥΘΕΙΟ. Όπως ενημέρωσε τα μέλη του, το Επιμελητήριο Λακωνίας, μετά από αίτημα του Συλλόγου Πυρόπληκτων Χωριών και Οικισμών του Δήμου Ανατολικής Μάνης «Ελαιοφόρος» προμηθεύτηκε 200 βασιλόπιτες για τις πυρόπληκτες οικογένειες του Δήμου Ανατολικής Μάνης, για την Πρωτοχρονιά.

Η διανομή της προσφοράς

Τη διανομή θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος «Ελαιοφόρος».

Το Επιμελητήριο «…ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Δ. Γεωργόπουλος-Π. Καραμπάτος ΟΕ, Αιγιές για την χαμηλή οικονομική προσφορά της και την άμεση παραγωγή σε μικρό χρονικό διάστημα».

«… ένα καλύτερο 2022»

Από το Επιμελητήριο Λακωνίας - γνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι πυρόπληκτες οικογένειες - εύχονται σε αυτές, «… ένα καλύτερο 2022».

Να σημειώσουμε πως μετά την έγκριση του νέου Προϋπολογισμού και την ολοκλήρωση των αυτοψιών που πραγματοποιεί η αρμόδια Επιτροπή της ΠΕ Λακωνίας στους πληγέντες, το Επιμελητήριο θα προχωρήσει στην προμήθεια και διανομή αναγκαίων ειδών σύμφωνα με την απόφαση για διάθεση 10.000 € από τον Προϋπολογισμό του, όπως και στη διανομή του ποσού των 10.000 που έχει προσφέρει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Μάνης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις