ΜΟΛΑΟΙ. Τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών της 9ης Ιανουαρίου, έκανε γνωστά ο Δήμος Μονεμβασίας.

Ειδικότερα

  • Πρόεδρος

Όπως αναφέρθηκε, ύστερα και από την επιλογή του προηγούμενου Προέδρου, Σπύρου Αβδούλου, να μην είναι υποψήφιος, για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προτάθηκε από την παράταξη της πλειοψηφίας η Κατερίνα Τσαφατίνου, η οποία και εξελέγη με 23 ψήφους σε σύνολο 26 ψηφισάντων.

  • Αντιπρόεδρος

Για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, προτάθηκε από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, η Βασιλική Ραφαηλίδη, η οποία εξελέγη με 25 ψήφους σε σύνολο 26 ψηφισάντων.

  • Γραμματέας

Για τη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτοπροτάθηκε ως μοναδική νόμιμη υποψήφια η Θεοδούλη Σπυριδάκου ως επικεφαλής της πρώτης παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας, η οποία εξελέγη με 12 ψήφους σε σύνολο 26 ψηφισάντων.

Για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ακολούθησε η εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Οικονομική Επιτροπή

  • Τακτικά μέλη εξελέγησαν, από την παράταξη της πλειοψηφίας οι Πιερρής Παπαδάκης και Χαράλαμπος Μαρούσης, ενώ από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, οι Δημήτριος Καλογράνης και Ηλίας Παναρίτης.
  • Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν, από την παράταξη της πλειοψηφίας οι Ηλίας Καλογερίνης και Παναγιώτης Τραϊφόρος, ενώ από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, οι Άννα Βλάχου και Νεκτάριος Μαστορόπουλος.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

  • Τακτικά μέλη εξελέγησαν, από την παράταξη της πλειοψηφίας οι Χρήστος Πετράκης και Μαρία Χαραμή, ενώ από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης οι Βασίλειος Κουλουβάκος και Παναγιώτης Κόκκορης.
  • Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν, από την παράταξη της πλειοψηφίας οι Πιερρής Παπαδάκης και Παντελεήμων Αρρώνης, ενώ από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, οι Άννα Βλάχου και Δημήτριος Καλογράνης.

Τριχείλης

«Εύχομαι να έχουν καλή και εποικοδομητική θητεία», ανέφερε ο Δήμαρχος Μονεμβασίας, Ηρακλής Τριχείλης

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις