ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Δεν θα γίνει ούτε τηλεκπαίδευση αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου στα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας. Τι ισχύει για τα self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Λόγω της κακοκαιρίας και των προβλημάτων που προκάλεσε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου δεν θα γίνει τηλεκπαίδευση στα σχολεία που έκλεισαν λόγω της κακοκαιρίας. Όπως ανακοινώθηκε:

  • Λόγω της κήρυξης γενικής αργίας, δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Όσον αφορά στα self test το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι δεν θα διενεργηθούν στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Σχετικές οδηγίες θα δοθούν από το υπουργείο για το πρόγραμμα διενέργειας σέλφ τεστ αυτή την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις