ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Η έγκραιρη αντίδραση του μαθητή που πρόλαβε την τελευταία στιγμή να γυρίσει την κατεύθυνση του σώματός του προς το σχολείο, απέτρεψε το ατύχημα που έμοιαζε σίγουρο ακόμα και αν ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε προλάβει να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα...

Όπως αναφέρει ο οδηγός στο loutraki365.gr, "Πάντα προσέχω στο συγκεκριμένο σημείο, γιατί δεν υπάρχει ορατότητα και εκτός από το να πεταχτεί κάποιο παιδάκι μπορεί και να παραπατήσει κάποιος βγαίνοντας και να βρεθεί στις ρόδες του αυτοκινήτου! Σήμερα, είχε Άγιο κυρίως το παιδάκι αλλα και εμείς γιατί γλιτώσαμε από τύψεις και ενοχές μιας ζωής! Η ζημιά θα μπορούσε να γίνει ακόμη και με αυτά τα περίπου 20χλμ που πρόλαβα να αναπτύξω αλλά ευτυχώς μας είδε τελευταία στιγμή και σταμάτησε..."

Όπως τονίζει ο οδηγός, το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο, είναι μεγάλο, αλλά υπάρχει λύση: "Η λύση είναι απλή νομίζω... Να κοπεί η ελιά και να απομακρύνουν τους κάδους, θα μεγαλώσει έτσι η είσοδος του σχολείου και βέβαια μπορεί να δημιουργηθεί παράκαμψη για τα αυτοκίνητα και επιπλέον να τοποθετηθούν προστατευτικές μπάρες !!! Είναι κρίμα και έγκλημα να θρηνήσουμε κάποιο παιδάκι επειδή απλά ξεχάστηκε η για κακή του τύχη πέρναγε κάποιος ασυνείδητος οδηγός!!! Ασφαλώς και θα απευθυνθώ για αρχή στη διεύθυνση του σχολείου... (ειμαι περίεργος να δω που θα με παραπέμψει). Ο λόγος όμως που το αναρτώ εδώ είναι μήπως φτάσει στα αυτιά και τα μάτια κάποιου υπεύθυνου πιο γρήγορα γιατί ως γνωστόν τα media ασκούν αρκετά μεγαλύτερη πίεση ώστε κάποια θέματα να λύνονται πιο άμεσα!!!".

Δείτε το σοκαριστικό video:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις