ΣΠΑΡΤΗ. Συνάντηση με τον υπουργό και συντοπίτη μας Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, με κεντρικό θέμα «τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας στις Αμύκλες, στην Τραπεζοντή, στο Ξηροκάμπι και σε άλλες περιοχές της Λακωνίας».

Ο Νεοκ. Κρητικός αφού ευχαρίστησε τον υπουργό για την κατανομή 11 νέων θέσεων για την κάλυψη των οργανικών κενών μέσω των τακτικών μεταθέσεων στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προαναφερόμενες περιοχές από την παραβατική συμπεριφορά και την εγκληματικότητα ομάδας ατόμων από τις κοινότητες των Ρομά και μετέφερε την αγωνία των συμπολιτών του οι οποίοι καθημερινά διαμαρτύρονται για την κατάσταση.

Ο βουλευτής Λακωνίας επεσήμανε στον υπουργό τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Αστυνομική Διεύθυνση με πρωτεργάτη τον Διευθυντή κ. Τσιγαρίδη, αλλά ότι το μέγεθος του προβλήματος είναι τέτοιο, το οποίο χρήζει παρέμβασης κεντρικά.

Ο Νεοκ. Κρητικός ζήτησε από τον υπουργό τη «λήψη κεντρικής πολιτικής πρωτοβουλίας, όχι μόνο για την αύξηση της αστυνόμευσης, κάτι το οποίο γίνεται, αλλά για ριζική επίλυση του προβλήματος».Χ

Σε δημόσια ανάρτησή του χθες ο κ. Κρητικός ανέφερε:

«Οι συμπολίτες μας, μας εμπιστεύονται και για την ασφάλεια τους. Ασφάλεια η οποία είναι δεδομένη στις ευνομούμενες κοινωνίες. Δεσμεύομαι για την πολιτική πρωτοβουλία, πιέζοντας πολιτικά σε όλα τα επίπεδα.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις