ΣΠΑΡΤΗ. «Παρωδία» χαρακτηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Σπάρτης, «τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης», με αφορμή, βέβαια, την πρόσφατη αναβολή συνεδρίασής του, αφού οι δημοτικές παρατάξεις Αργειτάκου και Βαλιώτη δεν εισήλθαν στην αίθουσα με αποτέλεσμα να μη διαπιστωθεί απαρτία και η συνεδρίαση να αναβληθεί (για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου (19:00).

  • Ίδιοι Δούκας, Αργειτάκος και Βαλιώτης – «Στην απέλπιδα προσπάθειά τους να διαφοροποιηθούν από τον Δούκα, οι Αργειτάκος και Βαλιώτης … χρησιμοποιούν παιδιάστικα κόλπα»

Όπως σχολίασε η Συσπείρωση,

  • «… από τη μια έχουμε τα ρεζιλίκια του κ. Δούκα! Εμείς, και πριν τις εκλογές είχαμε επισημάνει ότι τίποτα θετικό δεν είχε να περιμένει ο λαός της Σπάρτης από την εκλογή του κ. Δούκα, που το τερμάτισε με τις κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις του. Δηλώσεις που χαρακτηρίζουν τον ίδιο και τα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο και σε καμία περίπτωση τον λαό της Σπάρτης.»

Ενώ, από την άλλη, έχουμε

  • «…τους κ. Αργειτάκο και Βαλιώτη, που στην απέλπιδα προσπάθειά τους να διαφοροποιηθούν από τον Δούκα - μέχρι τώρα συμμετέχουν σε επιτροπές και επιτροπάτα, μαζί έχουν ψηφίσει τους προϋπολογισμούς του δήμου, της ΔΕΥΑΣ με τις υπέρογκες αυξήσεις, και σχεδόν ό,τι έχει φέρει ο Δούκας στο δημοτικό συμβούλιο, έχουν χαρίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε επιχειρηματικούς ομίλους και θα μας φορτώσουν εκατομμύρια ευρώ από τα σκουπίδια - χρησιμοποιούν παιδιάστικα κόλπα και απέχουν από το δημοτικό συμβούλιο μήπως και κερδίσουν πρόσκαιρα πολιτικά και ψηφοθηρικά οφέλη. Αναρωτιόμαστε, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συμμετέχουν, αφού έπαιξαν το κακόγουστο θέατρό τους ή όχι; Δυστυχώς για εσάς κύριοι, σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος και θα σας γυρίσει την πλάτη, όπως και τις προηγούμενες φορές.»

«Δεν συμμετέχουμε στην παρωδία»

«Εμείς δηλώνουμε ότι σε αυτή την παρωδία δεν συμμετέχουμε και είμαστε στην πρώτη γραμμή, για να επιλυθούν τα προβλήματα του κόσμου, τα οποία δεν λύνονται με πολιτικά παιχνίδια και τερτίπια, αλλά με αγώνα και διεκδίκηση!», συμπληρώνουν με νόημα, από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Τέλος, στο θέμα αναφέρθηκε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θέμης Πατσιλίβας, εκπρόσωπος των Νέων Λακεδαιμονίων, στηλιτεύοντας τη στάση και τη συμπεριφορά του Πέτρου Δούκα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις