ΠΑΤΡΑ. Περιπλέκεται όλο και περισσότερο το μυστήριο με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Την ίδια ώρα, ο πατέρας τους δηλώνει πως «έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου» και τονίζει ότι «θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές». Μέχρι τότε, ζητά «σιωπή και σεβασμό».

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν σε διάστημα περίπου τριών ετών συνομίλησε με τη δημοσιογράφο της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 Κέλλυ Χεινοπώρου και είπε ότι «θα τα πούμε όλα εν καιρώ».

Σχετικά με τις αναφορές για εισπνοή αερίου που σχετίζεται με τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού, ο πατέρας υποστήριξε ότι τα στοιχεία αφορούν τον θάνατο της Μαλένας και όχι της αδελφής της και πως σχετικές αναφορές υπάρχουν στην σχετική ιατροδικαστική έκθεση.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ακόμη πως, σύμφωνα με τις αναφορές του πατέρα, η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, καθώς πολλοί πελάτες της εταιρείας που δουλεύει εκείνος έχουν εκφράσει ενστάσεις και αντιδράσεις, ενώ η μητέρα, ήταν να δουλέψει μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και είχαν προσφερθεί πολλοί να βοηθήσουν, όμως τώρα έχουν απομακρυνθεί όλοι.

Πάτρα: Ξεσπά η θεία της μητέρας

Στο «Πρωινό» μίλησε και θεία της μητέρας των τριών κοριτσιών για τα σενάρια που ακούγονται. Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Για όνομα του Ιησού Χριστού! Ποια μάνα λέει ότι σκότωσε τα παιδιά της; Δεν ντρέπονται; Είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα. Τι θα βάλει αυτό το παιδί στην τσέπη του; Όλο συκοφαντίες είναι. Είναι πολύ καλή οικογένεια».

Επίσης, μίλησε και ένας φίλος του πατέρα, αναφέροντας πως «είναι τρομερό παιδί, απίστευτο παιδί, δεν μπορείτε να φανταστείτε… Η ομάδα τον βοήθησε οικονομικά και γενικά ήταν πολύ στενοχωρημένος, δεν ήταν στα μπουζούκια και τέτοια… αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά του. Δεν πιστεύω να έχει γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι ακραίο όλο αυτό να συμβεί, ειδικά στον Μάνο, είναι τραβηγμένα σενάρια (σημ: όσα ακούγονται για πιθανή σχέση των γονιών με τα αίτια θανάτου των παιδιών)».

Πάτρα: Ο θάνατος της Ίριδας και το σήμα του ΕΚΑΒ

Εν τω μεταξύ, στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει και ο θάνατος της Ίριδας, σε ηλικία μόλις έξι μηνών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το βρέφος πέθανε από «αγενεσία φλεβοκόμβου» δηλαδή εκφυλισμό κυττάρων της καρδιάς που οδηγούν σε σταμάτημα των ηλεκτρικών διεγέρσεων και κατ’ επέκταση ανακοπή.

Εκείνο το βράδυ, στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της Ίριδας ήταν και η αδελφή της. Μιλώντας την Τρίτη στο Star, η αδελφή της μητέρας δήλωσε πως γύρω στις 7.30 το πρωί το μωρό ξύπνησε και η μητέρα σηκώθηκε και του έβαλε την πιπίλα στο στόμα. Στη συνέχεια πριν τις 11 πήγαν να το ξυπνήσουν και η θεία είδε ότι δεν ανέπνεε. Μάλιστα, τονίζει ότι το παιδί πήγαν να το ξυπνήσουν στις 11.30. Πρώτα ειδοποίησαν τον Μάνο να σπεύσει, στη συνέχεια έκαναν προσπάθεια αναζοωγόνησης (ΚΑΡΠΑ) και ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει το flamis.gr, ουσιαστικά η θεία της Ίριδας διαψεύδει και την αδελφή της η οποία σε κατάθεσή της είπε ότι… «το παιδί το εντόπισαν χωρίς αισθήσεις στις 11.30».

Το flamis.gr αποκαλύπτει το καταγραφικό από το ΕΚΑΒ και τη συνομιλία μεταξύ του Κέντρου του 166 και του πληρώματος του ασθενοφόρου που θα έφθανε στο σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με το καταγραφικό, το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε στις 11.37! Και έφθασε στο σπίτι από το Παλαιό λιμάνι της Πάτρας όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα σε 7 λεπτά! Εκεί ήταν και ο πατέρας των παιδιών.

Τελικά πότε βρήκαν νεκρό το μωρό; Και αν η θεία του θυμάται καλά όπως τόνισε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή, για ποιο λόγο ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ… σχεδόν μία ώρα αργότερα;

Πηγή: debater.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις