ΠΑΤΡΑ. Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τις εξελίξεις γύρω από το μυστήριο με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο γνωστός ποινικολόγος δεν εκπροσωπεί την οικογένεια ώστε να έχει άμεση εμπλοκή με την υπόθεση, όμως τονίζει πως με όσα έχει ακούσει μέχρι τώρα, θα τους έκλεινε όλους στη φυλακή.

«Δεν γνωρίζω φυσικά δικογραφίες, εκθέσεις και καταθέσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω, αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή. Πολλοί, όχι όλοι βέβαια, έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Πάτρα: Τα άλυτα μυστήρια και οι γρίφοι γύρω από τους θανάτους των τριών κοριτσιών

Ένας μήνας γεμάτος δράματα αλλά και γρίφους που ακόμα περιμένουν απαντήσεις. Από τον θάνατο της μικρής Ίριδας στην κούνια του σπιτιού της, στην αιφνιδιαστική ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας λίγες μέρες μετά και από εκεί λίγο αργότερα στην επανασύνδεση του ζευγαριού, λίγο πριν χάσει τη μάχη κι το τρίτο αγγελούδι τους.

Αυτές είναι οι 30 ημέρες που έχουν μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας με σκοπό να διαπιστωθεί αν τα τρία δραματικά γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους.

Αξιωματικοί της αστυνομίας παρατηρούν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα εκτός από τον θάνατο και την κηδεία της μικρής Ίριδας, ένα ακόμη μέλος της οικογένειας νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο με νευρολογικής φύσης προβλήματα. Λίγες ημέρες μετά καταγράφεται η αιφνιδιαστική ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας, που σηματοδοτεί τόσο την αντίστροφη μέτρηση στη σύντομη ζωή της, όσο και την αυλαία της τραγωδίας για την οικογένεια από την Πάτρα.

Με πληροφορίες από Pelop.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις