ΣΠΑΡΤΗ. Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Γ. Δούκας από το εξωτερικό όπου βρίσκεται αποδέχεται την παραίτηση του αντιδημάρχου του Σπύρου Μοιράγια και υποδέχεται στο δημοτικό συμβούλιο και στην ομάδα εργασίας της δημοτικής αρχής τον Παναγιώτη Τριτάκη.

Ο κ Δούκας συγκεκριμένα ανέφερε:

«Με μεγάλη μου λύπη αποδέχθηκα την παραίτηση του στενού μας συνεργάτη Σπύρου Μοιράγια - και μάλιστα το έμαθα κυριολεκτικά μέσα στο αεροπλάνο.

Δυστυχώς παρέμεινε αμετάπειστος παρά τις προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να αλλάξει την απόφασή του.

Χαιρετίζω την απόφασή του να παραιτηθεί και από Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, και να μην στερήσει από την Παράταξη μας τη θέση.

Καλωσορίζω στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Παναγιώτη Τριτάκη, ένα νέο, δυναμικό, ορεξάτο, με άριστες γνώσεις της λογιστικής και των οικονομικών!

Η έλευσή του θα μας βοηθήσει πολύ!

Αυτές οι δυσκολίες είναι διαχειρίσιμες και μας κάνουν πιο δυνατούς!

Αυτά που μαζί οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και ήδη έχουμε βάλει μπρος για τη πόλη και το Δήμο μας, την καθημερινότητα, τις υποδομές, τα έργα, την πνευματική ζωή και τον πολιτισμό, την αγροτιά και τον τουρισμό, τους νέους, τη τρίτη ηλικία, την πρόνοια για αυτούς που έχουν ανάγκη, αλλά και τη παγκόσμια λάμψη της Σπάρτης, είναι μοναδικά και θα ωφελήσουν όλες τις δημότισσες και τους δημότες!

Κανένα από τα προβλήματα που κληρονομήσαμε δεν είναι αξεπέραστο!

Δεν θα κάνουμε πίσω σε κανένα «μέτωπο»!

Μαζί θα κάνουμε τη Σπάρτη το Δήμο που μας αξίζει.

Πολύ, πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις