ΠΑΤΡΑ. Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση ο Πάνος Σόμπολος, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για την υπόθεση με τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Είμαι βέβαιος ότι θα ριχθεί φως στην υπόθεση της Πάτρας. Ότι και να συμβαίνει ότι και να γίνεται. Θα το δούμε τι ακριβώς συμβαίνει εδώ. Επειδή τα μάτια μου έχουν δει δεκάδες χιλιάδες δολοφονίες, αν πρόκειται για δολοφονία γιατί μπορεί να είναι ασθένεια, ιατρικό λάθος ή αμέλεια. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι αυτός που υποθέτεις. Ξέρεις πόσες φορές πέφτεις έξω;» είπε αρχικά ο «πατριάρχης του αστυνομικού ρεπορτάζ» στην εκπομπή Studio 4.

Εξηγώντας την άποψή του, έφερε ως παράδειγμα ένα διπλό φονικό στη Λακωνία για το οποίο είχε συλληφθεί και καταδικαστεί η κόρη του άτυχου ζευγαριού, η οποία τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν αθώα.

«Αναφέρω συχνά ένα παράδειγμα που περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Είχαμε μια διπλή δολοφονία στη Λακωνία. Βρέθηκαν νεκροί ο άνδρας κι η γυναίκα, ιδιοκτήτες ταβέρνας. Στο χωριό γινόταν σούσουρο και πήρα συνεντεύξεις. Συλλαμβάνεται η κόρη κι έλεγε δεν το έκανα, ενώ όλοι λέγανε ότι εκείνη το έκανε. Τελικά πάει στο δικαστήριο, καταδικάζεται δις ισόβια ότι σκότωσε τη μάνα της και τον πατέρα της» σημείωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Είχε διαφορές με τους γονείς της για κληρονομικά κι έλεγαν για αυτό τους σκότωσε. Λίγο πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, συλλαμβάνεται μια συμμορία δολοφόνων εδώ στην Αθήνα και μεταξύ άλλων ομολογούν ότι διέπραξαν και το διπλό έγκλημα στη Λακωνία. Μπορείς να μου πεις πως θα αποζημιώσεις αυτήν την κοπέλα, που εμείς λέγαμε η φόνισσα, η μητροκτόνος, η πατροκτόνος κι ό,τι χαρακτηρισμούς θέλεις; Για αυτό λέω δεν πρέπει να προτρέχουμε. Στην υπόθεση της Πάτρας να είμαστε προσεκτικοί» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις