ΠΑΤΡΑ. Με το θρίλερ της Πάτρας να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πατέρας της 33χρονης μητέρας των κοριτσιών σπάει τη σιωπή του στο «Live News».

«Έχω χάσει τα παιδάκια μου, το καταλαβαίνετε; Έχω χάσει τα παιδάκια μου, τα οποία μου τα έχουν διαπομπεύσει. Τρεις ψυχούλες τις έχουν διαπομπεύσει. Τι να κάνω εγώ τώρα; Πες τε μου τι να κάνω. Θα μου φέρει εμένα τα παιδάκια μου πίσω; Δεν μου τα φέρνει κανένας από αυτούς που βγαίνουν. Φωνάζει και ωρύεται η Ρούλα τόσο καιρό ότι θα σας πω μόνο για την Μαλένα, πριν καταλήξει το παιδί μου είχε πάει η νοσηλεύτρια και είχε δώσει φάρμακο για το στομάχι. Οι δικαστές εκεί των πάνελ κάλεσαν τη νοσηλεύτρια να της κάνουν μία ερώτηση; Κανένας δεν την κάλεσε αυτή ποτέ, αλλά πάνε και ψάχνουν άλλα πράγματα ώστε να βγάλουν τη Ρούλα φόνισσα και δολοφόνισσα την ανεβάζουν», ξέσπασε ο πατέρας της 33χρονης.

«Δεύτερον που θέλω να σας πω, σε όλα αυτά που συμβαίνουν, βγήκαν και είπαν ότι έγινε ένας φιλικός αγώνας μεταξύ της Παναχαϊκής και των παλαίμαχων του εθνικού Πειραιώς. Ο αγώνας δεν ήταν μόνο για την Τζωρτζίνα, ήταν και το Άσυλο Ανιάτων. Το γράφουν επάνω τα εισιτήρια του μπλοκ, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Προ καιρού από πρωτοβουλία μία η δύο κυρίες κάνανε κίνηση να ανοιχτεί λογαριασμός για την Τζωρτζίνα και να βάζει ο κόσμος λεφτά, τα παιδιά μου δεν το δέχτηκαν αυτό γιατί δεν είναι επαίτες. δεν το δέχτηκαν, παρ’ όλα αυτά που λένε, και δεν αγόρασε, δεν κάνανε δηλαδή τον αγώνα η Παναχαϊκή για να αγοράσει ο Μάνος μηχανή».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί δεν επέτρεπαν σε κανέναν άλλον εκτός από τη μητέρα των κοριτσιών να βρίσκεται εκεί λόγω κορωνοϊού.

«Το παιδί δεν ανέβαινα ποτέ να το δω, γιατί δεν επιτρεπόταν. Λόγω του κορωνοϊού δεν επέτρεπαν σε άλλο, εκτός από τη μάνα του, που λένε όλοι μόνο η μάνα του ήταν εκεί. Φυσικά η μάνα του, γιατί κάποιος έπρεπε να πάει να δουλέψει. Ποιος στη δική μας λαϊκή τάξη μπορεί να τα αντιμετωπίσει χωρίς να δουλεύει;».

«Το σπίτι μας είναι σαν νεκροταφείο. Εάν ο κ. Κατερινόπουλος έχει πιο βάσιμες πληροφορίες ας τα δώσει στην αστυνομία να το κοιτάξουν. Εγώ δεν πήγα να δω εάν το παιδί μου ήταν γρατσουνισμένο, εγώ πήγαινα για να το φιλήσω κρύο, γιατί πριν από λίγο έτρεχε και μου έλεγε «παππού» στην πλατεία και έτρεχε στην αγκαλιά μου. Για ποιες αμυχές να κάτσω να δω;», ξέσπασε και το μόνο που ζήτησε είναι σεβασμός στα παιδιά που χάθηκαν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις