ΠΑΤΡΑ. Σοκ προκαλεί στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του γνωστού λογιστή Φάνη Παπαγεωργίου.

Ο εκλιπών, ο οποίος ήταν ένθερμος οπαδός της Παναχαϊκής με έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα «έσβησε» ξαφνικά το μεσημέρι της Δευτέρας, μόλις στα 43 του χρόνια, σκορπώντας θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Αφήνει πίσω του, τη σύζυγό του Αλεξάνδρα Κατσαγάνη και τα δύο τους παιδιά.

Διατηρούσε λογιστικό γραφείο στην οδό Αγίου Νικολάου, ενώ ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Η Πίτα του Παππού» στην οδό Αγίου Ανδρέου. Είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την Παναχαϊκή, όντας ενεργό μέλος του συνδέσμου «Αχαιοί», ενώ παρουσίαζε κατά το παρελθόν και τηλεοπτική εκπομπή.

Το «αντίο» της Παναχαϊκής στον Φάνη Παπαγεωργίου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Φάνη Παπαγεωργίου εξέδωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής, η οποία έχει ως εξής:

«Η οικογένεια της Παναχαϊκής με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά σήμερα έναν ένθερμο υποστηρικτή της. Εντελώς ξαφνικά έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Φάνης Παπαγεωργίου ένας εκ των πλέον ένθερμων οπαδών της ομάδας μας.

Εδώ και πολλά χρόνια ακολουθούσε την κοκκινόμαυρη ιδέα και φέτος στήριξε έμπρακτα τη νέα προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσω της χορηγίας του από την επιχείρηση του «Η πίτα του παππού» για τη σίτιση των ποδοσφαιριστών μας.

Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την Παναχαϊκή παθολογικά και πάντα ήταν στο πλευρό της. Η διοίκηση και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και εύχονται ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του αυτές τις δύσκολες ώρες. Καλό ταξίδι Φάνη».

Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ αναφέρει:

«Με αισθήματα θλίψης η Νέα Δημοκρατία πληροφορήθηκε τον πρόωρο χαμό του στελέχους της και μέλους του Τομέα Οικονομίας Φάνη Παπαγεωργίου.

Ενεργός πολίτης σταδιοδρόμησε επιτυχώς ως φοροτεχνικός και επιχειρηματίας ενώ ήταν από τα προβεβλημένα στελέχη του κινήματος των οπαδών της Παναχαϊκής.

Στην διαδρομή του άφησε αποτυπώματα ήθους, αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας.

Πάνω από όλα υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος με ειλικρινή αγάπη και έγνοια για όλους.

Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στην οικογένεια του τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».

Ο πρόεδρος του ΟΕΕ Δυτικής Ελλάδος

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος Γιώργος Παππάς:

«Ως πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ως φίλος της Παναχαϊκιώτικης ιδέας και ως απλός φίλος και συνάδελφος είμαι συντετριμμένος από την απώλεια του Φάνη Παπαγεωργίου.Ενός ανθρώπου ανιδιοτελούς στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο που διακρίθηκε όπου και να κλήθηκε να προσφέρει.

Ο Φάνης θα λείψει από τους συναδέλφους του λογιστές, από την Πάτρα που τόσο αγάπησε αλλά και από την Παναχαϊκή που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Μα πιο πολύ από την σύζυγο του και απο τα δυο μικρά του παιδιά.

Με βαθύτατη οδύνη εκφράζω στους οικείους του τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις