ΠΑΤΡΑ. Η Ελένη Συνοδινού, φίλη και γειτόνισσα της μητέρας των 3 κοριτσιών, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», καθώς όπως αποκαλύπτει ήταν μπροστά όταν το ασθενοφόρο ήρθε να πάρει το άψυχο σώμα της 6.5 μηνών Ίριδας.

«Ήμουν μπροστά, γιατί έτυχε να βγω έξω, όταν ήρθε το ασθενοφόρο να πάρει την Ίριδα, και που προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη στο μωρό αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η Ρούλα καθόταν στην εξώπορτα της και έκλαιγε και έλεγε «πάρε εμένα» και ο Μάνος την ταρακούναγε και της έλεγε «τί λες τώρα, τί λες τώρα!», η Τζωρτζίνα ήταν όρθια και κοιτούσε τον ουρανό, και έλεγε «μη μου το πάρεις και αυτό», δηλαδή τραγικές καταστάσεις. Ξέρω ότι κάποιες μέρες η Τζωρτζίνα έμενε σε φίλους γιατί ήταν δύσκολο, το παιδί είχε χάσει ήδη μία αδερφή και έφυγε και το μωρό, δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι», ανέφερε αρχικά.

«Το ασθενοφόρο ήρθε γύρω στις 11.30 το πρωί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν είμαι ο νόμος για να μπορέσω να κρίνω τον οποιονδήποτε, είναι όλοι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι η Ρούλα πίσω από όλο αυτό. Η Τζωρτζίνα όταν επέστρεψε από την εντατική ήταν ένα παιδί αγνώριστο. Έβγαζε κραυγές μόνο, δεν γέλαγε, τί να σας πω; Τραγικές καταστάσεις. Και όταν ήθελε κάτι ήταν λογικό να βγάλει κραυγές. άκουγα τις κραυγούλες της Τζωρτζίνας», επεσήμανε η φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η Τζωρτζίνα δεν με αναγνώριζε στην αρχή. Ήταν πάντα ένα παιδί πρόσχαρο, δεν μπορείτε να φανταστείτε, το γέλιο της μου είχε μείνει χαραγμένο. Όπως και της Μαλένας. Δεν ήταν ποτέ φοβισμένα. Όσο αφορά στην μαρτυρία ότι η μητέρα ήταν για καφέ και καθυστέρησε να πάει στην κηδεία, ήμουν εκτός Πατρών εκείνη τη μέρα, αλλά δεν νομίζω ότι μλια μάνα που έχει χάσει 3 παιδιά σε 32 μήνες, θα πήγαινε για καφέ πριν την κηδεία του παιδιού του», συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω αν χωρίζανε, τίποτα από αυτά, τί; χωρίζανε χωρίς να ακούσει κάτι ο κόσμος; Είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Όταν έφυγε η Μαλένα τα παιδιά ζούσαν αυτό το δράμα. Η σπιτονοικοκυρά πίεζε τα παιδιά να της δώσουν το ενοίκιο. Έχω ακούσει ότι χρωστούσαν πολλά. Εγώ ξέρω ότι η Ρούλα θέλει πιο πολύ από όλους να λάμψει η αλήθεια για να μπορέσουν να θρηνήσουν τα παιδιά τους. Ο Μάνος εάν είχε την παραμικρή υποψία πιο πιθανό ήταν να έχει σκοτώσει τη Ρούλα, είχε πάθος για τις κόρες του», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η κ. Συνοδινού.

Η κ. Συνοδινού μίλησε και για τον Μάνο, τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, και για την σχέση του με τα παιδιά του.

«Όταν έχασε την Μαλένα, έκανε τατουάζ το πρόσωπο του παιδιού, το ίδιο και για την Ίριδα. Το μόνο που τού είπα ήταν: "Τώρα θα κάνεις και τη Τζωρτζίνα;". Όσο αφορά στην μηχανή που είχε αγοράσει ο Μάνος, ξέρω ότι την αγόρασε όταν η Τζωρτζίνα ήταν στην Αθήνα, στο Ωνάσειο, για να ανεβοκατεβαίνει και να πηγαίνει να την βλέπει, όταν δε δούλευε, αυτό ξέρω»,

»δεν ξέρω ούτε για δωρεές ούτε για τίποτα. Και για ένα ταξίδι που είχαν κάνει, τους το είχε κάνει δώρο ο Σύλλογος Καρκινοπαθών για να ξεφύγουν λίγο τα παιδιά. Ο καθένας αντιμετωπίζει τα προβλήματά του με διαφορετικό τρόπο.Είδα την Ρούλα να κλαίει με αναφιλητά για την Μαλένα, στην μπέμπα την κράταγαν να μην μπει μέσα. Ξέρω ότι ο Μάνος, έσκαψε τον τάφο της Ίριδας για να είναι δίπλα στη Μαλένα», τόνισε.

Η απάντηση του δικηγόρου Α. Λύτρα για την κατάποση τσιγάρων από την Τζωρτζίνα

«Σχετικά με την δήθεν κατάποση τσιγάρων που αναφέρθηκε στην εκπομπή σας, το οποίο κακώς το αναπαράγετε καθώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, πρέπει να είστε προσεκτικοί στις πληροφορίες που μεταδίδετε», ανέφερε σε μήνυμά του στην Σίσσυ Χρηστίδου ο κ. Λύτρας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις