ΛΑΚΩΝΙΑ. Καταστήματα Σταματίας Δημητροπούλου. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα μηχανημάτων. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας δώσει λύση σε κάθε επαγγελματική σας ανάγκη.

Το κατάστημά μας σας παρέχει πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και service.

Από το 1975 είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι της STIHL στην Σπάρτη, Λακωνίας και στην Σκάλα, Λακωνίας.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες με ελαιοραβδιστικά όπως, Campagnola , Atrax Spacesonic, Zanon και Yamastik.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε είδη προστασίας όπως γυαλιά, γάντια , ενδύματα και υποδήματα.

Με την βοήθεια του προσωπικού μας μπορείτε να βρείτε παρελκόμενα για τρακτέρ όπως καταστροφείς, χορτοκοπτικά - αλυσίδες , τα οποία θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ερασιτεχνική ή επαγγελματική ανάγκη σας για την καλύτερη περιποίηση του κήπου σας ή της καλλιέργειας σας.

Άνοιξη! Η μεγάλη γκάμα μηχανημάτων της STIHL σας υπόσχεται ότι θα βρείτε πολλά μηχανήματα τα οποία θα κάνουν την δουλειά σας πιο εύκολη και γρήγορη

Όπως κάθε χρόνο με την προσμονή για την άνοιξη μαζί με την STIHL σας ετοιμάσαμε προσφορές για να εξοπλιστείτε με τα νέα μηχανήματα για την περιποίηση των γεωργικών εκτάσεων και των κήπων σας. Μέσα από τις προσφορές μπορείτε να βρείτε μηχανήματα βενζινοκίνητα , ηλεκτρικά αλλά και μπαταρίας ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα μηχανημάτων για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Αλυσοπρίονα , χορτοκοπτικά , μηχανές γκαζόν, ψαλίδια μπορντούρας , φυσητήρες είναι λίγα από τα πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο προσφορών της STIHL. Μεγάλη γκάμα μηχανημάτων διαφόρων κατηγοριών στα επαναφορτιζόμενα για να εξυπηρετήσουν από τις ανάγκες του ερασιτέχνη μέχρι τον επαγγελματία. Ηλεκτρικά μηχανήματα (αλυσοπρίονα,χορτοκοπτικά κτλ) τα οποία είναι εύκολα στην χρήση και κατά συνέπεια κατάλληλα για ερασιτέχνες χειριστές. Βενζινοκίνητα μηχανήματα , των οποίων η γκάμα ποικίλει, για να μπορεί κάποιος, από τον ερασιτέχνη μέχρι τον επαγγελματία ,να βρει το μηχάνημα που θα κάνει την δουλεία του πιο εύκολη και γρήγορη αλλά και με ακρίβεια. Πλυστικά μηχανήματα και σκούπες για να διατηρείται καθαρό τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, του αυτοκινήτου σας κτλ .

Η μεγάλη γκάμα μηχανημάτων της STIHL σας υπόσχεται ότι θα βρείτε πολλά μηχανήματα τα οποία θα κάνουν την δουλειά σας πιο εύκολη και γρήγορη.

Ξεφυλλίστε λοιπόν το φυλλάδιο της STIHL και βρείτε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

  • 1ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : 3o ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ-ΓΥΘΕΙΟΥ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2731082456
  • 2ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΘΑΛΗ ΚΟΥΤΟΥΠΗ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ) , ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2735022100

EMAIL: stam.dimitropoulou@hotmail.com

Website: www.dtools.gr

Facebook: https://www.facebook.com/dimitropouloustam

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα 8:00-14:00
  • Tρίτη 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30
  • Τετάρτη 8:00-14:00
  • Πέμπτη 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30
  • Παρασκευή 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30
  • Σάββατο 8:00-14:00

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΓΡΟΤΗ

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΑΣ

Αλυσοπρίονα, Χορτοκοπτικά , Ελαιοραβδιστικά , Καταστροφείς ,Ψεκαστικά συρόμενα, Παρελκόμενα τρακτέρ, Μηχανές Γκαζόν , Σκαπτικά , Βυτία , Ανοξείδωτες δεξαμενές, Αντλητικά συγκροτήματα , Ψεκαστικά , Εργαλεία χειρός

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις