ΠΑΤΡΑ. Σε ένα ρεσιτάλ ηθοποιίας παρά τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας επιδίδεται τις τελευταίες ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου σε μία προσπάθεια να πείσει ότι δεν ευθύνεται αυτή για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της ενώ την ίδια στιγμή απειλεί με αποκαλύψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών θα περάσει σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας και θα τοποθετηθεί για τα όσα συνέβησαν με την μικρή Τζωρτζίνα και όχι μόνο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία δείχνει να μην έχει συναίσθηση όλων όσων της καταλογίζουν, θα ισχυριστεί ότι δεν χορήγησε η ίδια την κεταμίνη και θα ρίξει το φταίξιμο στους γιατρούς παρά το γεγονός ότι έχει ειπωθεί από όλους ότι δεν χορηγήθηκε ποτέ από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου η συγκεκριμένη ουσία που ευθύνεται για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

«Στο απολογητικό της υπόμνημα δεν υπάρχει αποδεδειγμένα η χορήγηση της κεταμίνης στον οργανισμό του παιδιού, στην συνέχεια μπορεί να υπάρξει κάτι απτό», τόνισε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

Ως προς την πόδειξη η φερόμενη δράστις είχε την ατυχία να χρησιμοποιηθεί μία ουσία που έχει πολύ σύντομη διάρκεια δράσης. Η δράση της ξεκινά στα 3λεπτά και στα 20 λεπτά έχει βρει το ανώτερο σημείο δράσης. Αρκεί να ξέρουμε ποιός ήταν τα τελευταία 20 λεπτά της ζωής του παιδιού, για να βρεθεί ο ένοχος. Όσο χορηγούμε, τόσο λιγότερο χρειάζεται η «χαριστική βολή», σχολίασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν ήταν η ίδια αυτή που χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί.

«Η Τζωρτζίνα, εμφάνισε όλες τις σοβαρες ανεπιθύμητες ενέργειες που προκύπτουν από την χρήση της κεταμίνης» αποκάλυψε δημοσιογράφος του MEGA, Άννα Κανδύλη.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης, ψάχνει απαντήσεις στο πού βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, πώς την έδωσε στο παιδί. Ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, και πλεον το ζευγάρι, δεν είναι μονιασμένο. Πιθανότατα να ζητήσει την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατα τη διάρκεια της εξέτασής του από την Πολιτική Αγωγή. Όσο αφορά στο θέμα της σπιτονοικοκυράς, ο Μάνος Δασκαλάκης επιμένει πως δεν έχει σχέση με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς», συνέχισε.

«Η εκταφή μπορεί να μας δώσει εικόνα για τις αιτίες θανάτου της σπιτονοικοκυράς, όπως και η μέθοδος με την εξέταση των τριχών μπορεί να δώσει φως στην υπόθεση» πρόσθεσε ο κ. Λέων.

«Αρχικά θα ήθελα να σημειώσω στο κομμάτι της προσωπικότητας του παιδιού, η ζωγραφιά είναι ένα κλινικό εργαλείο το οποίο,χρειάζεται την παρουσία του παιδιού για να σχηματιστεί ένα προφιλ», σημείωσε η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη.

«Η γονεϊκότητα και η συντροφικότητα πάνε χέρι χέρι. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ζευγάρι το οποίο γινόταν γονείς όταν υπήρχε πρόβλημα ή θάνατος. Δεν μπορούν να παίζουν ως ένα έφηβο ζευγάρι. Οπωσδήποτε ένας άνδρας και μια γυναίκα θα έπρεπε να είναι υπεύθυνοι στο πότε και έαν θα επιλέξουν να κάνουν παιδί», πρόσθεσε.

Τριγωνικό πλέγμα θανάτου σκότωσε τη Τζωρτζίνα

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» κάνοντας λόγο για την ύπαρξη ενός τριγώνου θανάτου που οδήγησε στον θάνατο της 9χρονης.

«Η Τζωρτζίνα έβλεπε πολλά πράγματα, είχε δει τους ξυλοδαρμούς των γονέων, είχε δει πολλά πράγματα. Μία πολύ σημαντική μαρτυρία κάνει λόγο για ένα τρίγωνο Τζωρτζίνα – Ρούλα Πισπιρίγκου – και ενός ακόμη προσώπου που διερευνούν οι αρχές. Η Τζωρτζίνα γνώριζε για τον θάνατο της Ίριδας, ήταν μπροστά όταν έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στην Ίριδα, είδε πολλά πράγματα εκείνη τη μέρα, άρχισε να θυμάται και να περιγράφει την στιγμή του θανάτου της αδερφής της», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις