ΣΠΑΡΤΗ. Συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης, την Τετάρτη 6/4/2022 (19:30), με 6 θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Όπως μάλιστα αναφέρθηκε, αρμοδίως, «…η προγραμματισμένη μικτή (διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των Δημοτικών παρατάξεων, λόγω της πανελλήνιας απεργίας που έχει εξαγγελθεί για την 6η Απριλίου , προκειμένου αφ΄ενός μεν να δοθεί η δυνατότητα στους υπαλλήλους του Δήμου που εμπλέκονται με τη συνεδρίαση να απεργήσουν και αφ΄ετέρου να καταδείξει το Δημοτικό Συμβούλιο, με αυτό τον συμβολικό τρόπο τη στήριξή του στους εργαζομένους του Δήμου…».

Θέματα

1ο: Κατανομή ποσού 88.956,36 € (Α΄κατανομή 2022) για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σπάρτης

Εισηγήτρια: Ελένη Δαράκη

2ο: Χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφορά υπηρεσιών διαδικτύου εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΗΛΙΑΣ ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.».

Εισηγητής: Χρήστος Κανακάκος

3ο: «Περί καθορισμού αρδευτικής περιόδου έτους 2022 σε Κοινότητες του Δήμου Σπάρτης»

Εισηγητής: Παναγιώτης Τριτάκης

4ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 στην υπηρεσία Νεκροταφείων

Εισηγήτρι: Γεωργία Δεδεδήμου

5ο: Αποδοχή όρων επενδυτικού δανείου για την εκτέλεση του έργου «Ο ζωγράφος του 1821, Παναγιώτης Ζωγράφος και το έργο του «Ζωντανεύουν» στην Σπάρτη» ενταγμένου στο πρόγραμμα «Αντώνιος Τρίτσης».

Εισηγήτρια: Γεωργία Δεδεδήμου

6ο: Αποδοχή όρων επενδυτικού δανείου για την εκτέλεση του έργου: «Αστική αναζωογόνηση της πόλης της Σπάρτης» ενταγμένου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (ΑΤ06)

Εισηγήτρια: Γεωργία Δεδεδήμου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις