ΛΑΚΩΝΙΑ. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας, Νίκος Μηνακάκης, με την παρουσία και τη συμμετοχή του κόσμου της μισθωτής εργασίας, στη απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/4, στο Πάρκο ΟΤΕ, στη Σπάρτη.

Την απεργιακή συγκέντρωση ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της λακωνικής πρωτεύουσας.

Η συμμετοχή αυτή, φανερώνει «διάθεση για διεκδικήσεις στα αδιέξοδα που βιώνουμε».

Μάλιστα, σε μήνυμά του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, και «..όσους θέλησαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, αλλά δεν μπόρεσαν για οποιοδήποτε προσωπικό λόγο…».

  • Επιτακτική ανάγκη, η ενότητα

Επιπλέον, ιδιαιτέρως υπογράμμισε την αδήριτη ανάγκη για «ενότητα», αφού μόνο έτσι, «…η τάξη μας θα μπορέσει να επανασυνδεθεί με την κοινωνία και να εμπνεύσει νέους κοινωνικούς αγώνες..».

Αναφέρει ο Νίκος Μηνακάκης

«…Φίλες και φίλοι,

Εχθές δώσαμε μαζί μια μεγάλη μάχη.

Μια μάχη για να ξαναγίνει η διεκδίκηση, δύναμη αλλαγής και προόδου της κοινωνίας μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου σε όλους εσάς που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια και μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Επίσης θα ήθελα, να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους από εσάς θέλησαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, αλλά δεν μπόρεσαν για οποιοδήποτε προσωπικό λόγο.

Το χθεσινό αποτέλεσμα της Δράσης μας φανερώνει την διάθεση για διεκδικήσεις στα αδιέξοδα που βιώνουμε.

Τώρα είναι πιο επιτακτικό από ποτέ να καταφέρουμε να παραμείνουμε ενωμένοι για το καλό της κοινωνίας μας.

Μόνο τότε η τάξη μας θα μπορέσει να επανασυνδεθεί με την κοινωνία και να εμπνεύσει νέους κοινωνικούς αγώνες με κύριο στόχο τις βασικές ανάγκες των ανθρώπων.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις