ΠΑΤΡΑ. Η εκταφή στο μνήμα της 9χρονης Τζωρζίνας διατάχθηκε πριν λίγες ημέρες ώστε να ερευνηθεί για τυχόν πληροφορίες για την κεταμίνη που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, χρησιμοποίησε η 33χρονη μητέρα της για τη δολοφονία του παιδιού.

Οι ανακριτικές αρχές, έδωσαν τελευταία την εντύπωση πως κάτι το σημαντικό, ως στοιχείο, κρύβει το τάμπλετ της μικρής Τζωρτρζίνας, το οποίο «υπόπτως» κατά τις ίδιες, η Ρούλα Πισπιρίγκου «θέλησε να εξαφανίσει για κάποιο λόγο…» και ζήτησε – αιφνιδιάζοντας ακόμα και τον τότε σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη – να μπει μέσα στο φέρετρο του παιδιού, όπως κι έγινε, έναντι ενός άλλου παιχνιδιού, κάτι που έγινε με τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τη Μαλένα και την Ίριδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μέχρι στιγμής στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας βρέθηκαν:

  • Ένα βίντεο με το την «Πέππα το Γουρουνάκι»
  • Ένα βίντεο από το γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ «Παρά πέντε»
  • Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

Αυτά άρεσαν στη μικρή Τζωρτζίνα κι αυτά ζητούσε από τους γονείς της, μέχρι που έφυγε, με τη Ρούλα και τον Μάνο να το διαχειρίζονται αυτοί, έπειτα από τη μόνιμη αναπηρία της κόρης τους, και την ίδια να ανταποκρίνεται με χαμόγελο, ενώ όταν ήθελε κάτι άλλο…με έναν χαρακτηριστικό ήχο της φωνής της να ζητά…από τα επεισόδια που υπήρχαν στο τάμπλετ.

Στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως και ένας λογαρισμός e-mail, από το οποίο θα μπορούσε να βρεθεί κάποια ύποπτη συνομιλία ή και η παραγγελία της θανατηφόρας κεταμίνης.

Όμως κι εκεί, οι ειδικοί που έκαναν και συνεχίζουν ακόμα να κάνουν «φύλλο και φτερό» το τάμπλετ του παιδιού, ήρθαν αντιμέτωποι με μία «έκπληξη» καθώς η συσκευή ήταν συνδεδεμένη με τον έναν και μοναδικό λογαριασμό της κατηγορουμένης, που ούτως ή άλλως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του.

Πολύ σύντομα οι απαντήσεις για Ίριδα και Μαλένα

H ιατροδικαστής Άννα Ράζου ανέφερε ότι για την μικρή Ίριδα έχει αποκλειστεί ο θάνατος από παθολογικά αίτια ενώ για την Μαλένα είμαστε «πάρα πολύ κοντά για να δοθούν απαντήσεις» για το είδος του θανάτου της, είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Πιστεύω τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και ανακοινώσεις επίσημες από την επιτροπή του κ. Καρακούκη», τόνισε η κ. Ράζου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις