ΛΑΚΩΝΙΑ. Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα διεξήχθησαν οι συζητήσεις κατά τη συνάντηση (5/5) αντιπροσωπείας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εσπεριδοειδών Σκάλας Λακωνίας (ΑΣΕ Σκάλας), με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος ενώ τα μέλη της αντιπροσωπείας συνέδραμαν με την παρουσία τους αιρετοί της Λακωνίας.

  • Σε συμφωνία με τον ειδικό εκκαθαριστή

Όπως γνωστοποιήθηκε, η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος ότι ο ΑΣΕ Σκάλας είναι σε συμφωνία με τον ειδικό εκκαθαριστή για τη ρύθμιση της οφειλής του στην υπό εκκαθάριση ΑΤΕ.

  • «Ζητήσαμε την άμεση υπογραφή της σύμβασης διακανονισμού της οφειλής μας»

«..Ζητήσαμε την άμεση υπογραφή της σύμβασης διακανονισμού της οφειλής μας, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο του συνεταιρισμού στην ανάπτυξη της οικονομίας στην περιοχή μας.

Αναφερθήκαμε στο κλείσιμο του συνεταιρισμού για 5 έτη με απόφαση της περιφέρειας Λακωνίας, για τη δικαίωση μας από το Εφετείο Τρίπολης, στις δύσκολες συνθήκες της αγοράς εσπεριδοειδών σήμερα και στην ανάγκη των παραγωγών μέσω των συνεταιρισμών να μπορούν να διαχειρίζονται την παραγωγή και το εισόδημα τους.», είπαν από τη διοίκηση του ΑΣΕ Σκάλας.

Προσθέτοντας

«Η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος δεσμεύτηκε για την άμεση διερεύνηση των θεμάτων που θέσαμε με σκοπό την άμεση υπογραφή της ρύθμισης της οφειλής μας ώστε ο συνεταιρισμός απρόσκοπτα να εξυπηρετήσει τον ρόλο του στην τοπική κοινωνία προς όφελος των παραγωγών»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις