ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Με την 5η παρουσίαση της Εκπαιδευτικής – Συμβουλευτικής περιόδου θα συνεχιστούν οι δράσεις του 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας την Κυριακή 15 Μαΐου στις 19:00 . Οι συμμετέχοντες (μαθητές και καθηγητές), αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα παρουσίαση του κ. Γιαννόπουλου Γεώργιου, Sr. CLT στο Department of Family, Nutrition and Exercise Sciences Queens College, C.U.N.Y. , με θέμα «Κομποστοποίηση - Η “Έξυπνη και αναγκαία” διαχείριση οργανικών απορριμμάτων από όλους». Για περεταίρω ανάλυση σε εισαγωγικές έννοιες και τεχνικούς όρους επί του θέματος που θα αναπτυχθεί , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πατήσουν ΕΔΩ.

Στην παρουσίαση θα λάβει μέρος επίσης και ο κ. Κωστάκης Ονούφριος, Καθηγητής Πληροφορικής στο 1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης, Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων, ΜSc Πληροφοριακά Συστήματα, ο οποίος συμμετέχει ως προπονητής σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και έχει διατελέσει κριτής σε Τελικούς Ολυμπιάδων, ώστε να παρέχει πληροφορίες και συμβουλές στις συμμετέχουσες ομάδες του Φεστιβάλ, σχετικά με την εφαρμογή και ολοκλήρωση της εφαρμογής τους.

Οι τρόποι παρακολούθησης της παρουσίασης αλλά και διατύπωσης ερωτήσεων σχετικά με το θέμα που θα αναπτυχθεί, αλλά και υποβολής τεχνικών ερωτήσεων σχετικά με την εφαρμογής τους στον κ. Κωστάκη, είναι οι εξής :

1) ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο (μέσω ΖΟΟΜ):

https://us02web.zoom.us/j/89443136486?pwd=Z0wxZmMzTko3WnNHOGVRV0p2TXNEdz09

Meeting ID: 894 4313 6486

Passcode: 400262

2) Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://kalamata.gr/el/live-stream

3) Μέσα από το κανάλι του YOUTUBE του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/user/dimoskalamatas

4) Μέσα από το κανάλι του Φεστιβάλ Ρομποτικής στο FaceBook:

https://www.facebook.com/Robotics.Dimos.Kalamatas

Πληροφορίες σχετικά με το 1ο Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων παρέχονται:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις