ΜΑΝΗ. Συνεχίζεται σήμερα (13/5) υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με την απολογία του 46 χρονου συζυγοκτόνου, η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, για τη γυναικοκτονία στον Πύργο Διρού της Ανατολικής Μάνης, το Νοέμβριο του 2020.

Η δίκη ξεκίνησε στις 8/4, διεξάγεται σε κλίμα έντασης και διαξιφισμών μεταξύ του κατηγορουμένου και των συγγενών του θύματος και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με την απόφαση της έδρας

  • Αμνησία επικαλέστηκε ο δολοφόνος – Ζήτησε συγχώρεση από τον Θεό και τα παιδιά του

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του που ήταν σύντομη, ισχυρίστηκε ότι τελεί σε σοκ απ’ τη στιγμή εκείνη και δε θυμάται τίποτα απολύτως, ενώ τόνισε ότι … υπεραγαπούσε (!) τη γυναίκα του -με την οποία ήταν μαζί από 17 χρονών - και πως περιμένει να τη δει κανονικά στο σπίτι τους, και τώρα ακόμα…!

Μάλιστα ζήτησε και συγνώμη απ’ τα παιδιά του και απ’ τον Θεό.

  • Επιείκεια

Ο κατηγορούμενος, ζήτησε επιείκεια από το Δικαστήριο αφού όπως υποστήριξε, αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα από τότε που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία!

  • Διακοπή –Πρόταση εισαγγελέως – Αγορεύσεις δικηγόρων

Υστέρα από την απολογία του κατηγορουμένου το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση για 30’. Η δίκη θα συνεχιστεί με την πρόταση της εισαγγελέως ενώ ακολούθως θα έχουμε τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις