ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνέχεια θα δοθεί στις δράσεις του 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας, με την 6η παρουσίαση της Εκπαιδευτικής - Συμβουλευτικής περιόδου, την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00, διαδικτυακά.

Την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα παρουσίαση του κ. Τσότσολα Νικόλαου, Επίκουρου Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα έχουν οι συμμετέχοντες αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι, με θέμα «Έξυπνες Πόλεις – Smart Cities». Ο κ. Τσότσολας είναι μέλος του Ερευνητικού Εργαστηρίου «Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων – DigiT-DSS Lab».

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα συμμετέχει και ο κ. Κωστάκης Ονούφριος, Καθηγητής Πληροφορικής στο 1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης, Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων, ΜSc Πληροφοριακά Συστήματα, ο οποίος συμμετέχει ως προπονητής σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και έχει διατελέσει κριτής σε Τελικούς Ολυμπιάδων, ώστε να παρέχει πληροφορίες και συμβουλές στις συμμετέχουσες ομάδες του Φεστιβάλ, σχετικά με την εφαρμογή και ολοκλήρωση της εφαρμογής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του κ. Τσότσολα, να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με το θέμα που θα αναπτυχθεί, αλλά και να υποβάλλουν τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογής τους στον κ. Κωστάκη, με τους εξής τρόπους :

Α) ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο (μέσω ΖΟΟΜ):

https://us02web.zoom.us/j/82879457722?pwd=RWNMVHFXQS9sS3pmdmN4VEZHZjZ3dz09

Meeting ID: 828 7945 7722

Passcode: 196600

Β) Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://kalamata.gr/el/live-stream

Γ) Μέσα από το κανάλι του YOUTUBE του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/user/dimoskalamatas

Δ) Μέσα από το κανάλι του Φεστιβάλ Ρομποτικής στο FaceBook:

https://www.facebook.com/Robotics.Dimos.Kalamatas

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις