ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Σε συνέχεια των δράσεων και της ενεργής παρουσίας του στην κοινωνία της Καλαμάτας, ο πρόεδρος της Παράταξης «Καλαμάτα Μπροστά», και επικεφαλής της τοπικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Κοσμόπουλος, πραγματοποίησε μη προγραμματισμένη επίσκεψη στην οδό Αναγνωσταρά. Να υπενθυμίσουμε ότι στην συγκεκριμένη οδό, τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επιχειρηματίες έχουν έντονα παράπονα λόγω των προβλημάτων που προκύπτουν από τα έργα ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην Καλαμάτα, αλλά μέχρι στιγμής σε πολλές περιοχές χαρακτηρίζονται ως προβληματικά.

Ο κ. Κοσμόπουλος λοιπόν , συνοδεία του συμβούλου και πολιτικού μηχανικού Βασίλη Κανάκη , βρέθηκε στην περιοχή, συνομίλησε με τους κατοίκους και αφουγκράστηκε τα παράπονά τους και δεσμεύτηκε την μέγιστη προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων. Όπως αναφέρει αναλύτικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη «Καλαμάτα Μπροστά» :

«Ο Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος απο τον σύμβουλο, πολιτικό μηχανικό Βασίλη Κανάκη, επισκέφθηκαν την πολύπαθη οδό Αναγνωσταρά. Έγιναν αποδέκτες της απογοήτευσης και πικρίας των καταστηματαρχών και κατοίκων, για την απαράδεκτη κατάσταση και την αδιαφορία των υπευθύνων.

Τους διαβεβαίωσαν ότι στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, θα κάνουν ότι μπορούν για να βρεθεί λύση. Λύσεις υπάρχουν, όταν οι αρμόδιοι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα. Θα επανέλθουν για να συζητήσουν και πιθανά αντισταθμιστικά οφέλη, για την ζημία που έχουν υποστεί.

Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη επίσκεψη δημοτικών συμβούλων και έγινε χωρίς παρουσία των ΜΜΕ, εκτός τυχαία διερχομένου δημοσιογράφου.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις