ΠΑΤΡΑ. Τα έξοδα για την Ρούλα Πισπιρίγκου τρέχουν και η μητέρα της, αποφάσισε να πουλήσει ένα από τα σπίτια της, στην Πάτρα, για να την βοηθήσει οικονομικά…

Η πώληση του σπιτιού που είχε μείνει στο παρελθόν και η Ρούλα Πισπιρίγκου, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες στην Πάτρα, κάτω από άκρα μυστικότητα. Η μητέρα της 33χρονης κατηγορούμενης, πήρε την απόφαση να βάλει πωλητήριο επειδή αυτή την περίοδο χρειάζονται χρήματα, για να στηρίξει την κόρη της. Ο νέος ιδιοκτήτης αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά και να περιγράψει το πώς και το πόσο άλλαξε η ζωή του, από την επιλογή που έκανε.

Μέσω αγγελιών από την Πάρμα της Ιταλίας, βρήκε το σπίτι που ήθελε να πουλήσει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Ο αγοραστής του σπιτιού που πουλήθηκε στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Νέου Δρόμου στην Πάτρα μιλάει για πρώτη φορά.

Από τότε, εδώ και 40 ημέρες, ζει όπως λέει ένα δράμα καθώς τον κυνηγούν κανάλια και δημοσιογράφοι και δεν τον αφήνουν σε ησυχία. «Κάθε μέρα οι δημοσιογράφοι ήταν από κάτω. Έχω 40 ημέρες που δεν έχω ηρεμήσει» τονίζει ενώ επισημαίνει ότι και εκείνος αν ήταν στη θέση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου το ίδιο θα έκανε, για να βοηθήσει το παιδί του.

Όσο για το διαμέρισμα; Δηλώνει άκρως ικανοποιημένος από την αγορά, τονίζει στο thebest.gr, ότι ανακαινίζει πλήρως το διαμέρισμα και επισημαίνει ότι δεν τον ενοχλεί η παραφιλολογία γύρω από την υπόθεση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις