ΜΕΣΣΗΝΙΑ . Ειδοποίηση εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ προς τους κατοίκους σε περιοχές της Μεσσήνης, στην οποία επισημαίνεται ότι θα υπάρξει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουνίου αντίστοιχα . Ειδικότερα, οι περιοχές στις οποίες οι κάτοικοι θα παραμείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι οι εξής:

Κυριακή 19/6:

  • Στη κατασκήνωση της Χριστιανικής Στέγης, στην κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας, στην κατασκήνωση Αγίας Αικατερίνης, στην περιοχή του Τουριστικού, στην περιοχή της Κούπιτσας, από ώρα 08:00 έως 13:00.
  • Στις περιοχές, Αρτεμησία, Λαδά, Καρβέλι, από ώρα 11:00 έως 15:00.
  • Στη περιοχή, Μένινα, από ώρα 08:00 έως 14:00.

Δευτέρα 20/6:

  • Στη περιοχή της Αμφιθέας του Δήμου Μεσσήνης, από ώρα 08:30 έως 09:15.
  • Στις περιοχές Νεοχώρι Ιθώμης, Μίλα, οικισμ Κάστρο, Ζερμπίσια, Ρευματιά, Κεφαλινού, Χρυσότοπος, του Δήμου Οιχαλίας, από ώρα 10:00 έως 12:00.
  • Στις περιοχές, Διαβολίτσι, Άγιοι Θεόδωροι, οικισμ. Μοναστηράκι, Άνω Μέλπεια, Άγιος Αθανάσιος, Δασοχώρι, Ιερός Ναός Αγίας Θεοδώρας, του Δήμου Οιχαλίας, από ώρα 12:30 έως 13:30.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις