ΠΑΤΡΑ. Παραδόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, πριν από λίγο στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής το ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατο των δύο εκ των τριών παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου, τη μικρή Μαλένα και τη μικρή Ιριδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά δείχνει ότι τα δύο μικρότερα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια, αλλά ο θάνατός τους ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας και συγκεκριμένα προκλήθηκε από ασφυξία.

Το πόρισμα θα παραμείνει στο τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που γίνεται για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει γιατροί, επιστήμονες, άνθρωποι του περιβάλλοντος των γονιών των μικρών κοριτσιών και ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και η αδελφή της Δήμητρα.

Κατόπιν θα εκδοθούν εντάλματα για τους θανάτους των δύο παιδιών που και αυτά όπως και η μεγαλύτερη αδελφή τους Τζωρτζίνα, όπως προκύπτει, δολοφονήθηκαν.

Σε ότι αφορά το θάνατο της Τζωρτζίνας έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στον Κορυδαλλό. Οπως έχει προκύψει ο θάνατός της ήλθε μετά τη χορήγηση ποσότητας κεταμίνης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις