ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε αποχή από τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Πε.Συ.Π, 20/6, 17:00), προχωρούν οι παρατάξεις Νέα Πελοπόννησος, Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο, Αγωνιστική Συνεργασία, Πράσινη Πελοπόννησος και Ανταρσία στο Μωριά, και η ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος Μαργαρίτα Σπυριδάκου, συνολικά δηλαδή 25 περιφερειακού σύμβουλοι…

  • «Αλαζονική, προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά», Μαλτέζου

Αιτία η «αλαζονική προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά» του πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιάννη Μαλτέζου, αφού «…αρνήθηκε να σεβαστεί το αίτημα μας να μην γίνει συνεδρίαση τη Δευτέρα πάρα τις δύο επιστολές μας στις 14/6 και 16/6 με τις οποίες δηλώσαμε ότι αρκετοί συνάδελφοι εκ τ ων υπογραφόντων αδυνατούν να προσέλθουν τη Δευτέρα και αντιπροτείναμε μάλιστα την Τετάρτη 22 Ιουνίου».

  • Η κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να δηλώσουμε ότι δεν θα παραστούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το οποίο έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 5μμ.

Ο λόγος είναι ότι ο Πρόεδρος επέδειξε αλαζονική συμπεριφορά και αρνήθηκε να σεβαστεί το αίτημα μας να μην γίνει συνεδρίαση τη Δευτέρα πάρα τις δύο επιστολές μας στις 14/6 και 16/6 με τις οποίες δηλώσαμε ότι αρκετοί συνάδελφοι εκ τ ων υπογραφόντων αδυνατούν να προσέλθουν τη Δευτέρα και αντιπροτείναμε μάλιστα την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Καλούμε και τους άλλους συναδέλφους να απέχουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αλαζονική προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά του Προέδρου του ΠΕΣΥΠ κ. Γ. Μαλτέζου.

Καλούμε έστω και τώρα τον Πρόεδρο και τον Περιφερειάρχη να μεταθέσουν τη συνεδρίαση για την Τετάρτη 22 Ιουνίου

Εκ μέρους των 25 συναδέλφων

Οι επικεφαλής των παρατάξεων:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις