ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποίησε το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, 9, 10 και 11 Ιουλίου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ενώσεως Παναγιώτης Δούμας. Ο κ. Δούμας επισκέφθηκε το Ναύπλιο, το Άργος, την Αρχαία Ολυμπία, τον Πύργο και την Αμαλιάδα, όπου συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες, στελέχη της τοπικής αυτοδιοικήσεως, υποψηφίους και δημοσιογράφους.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ενώσεως επισκέφθηκε και τις πληγείσες από την περσινή πυρκαγιά περιοχές της Αρχαίας Ολυμπίας και της ορεινής Ηλίας και ενημερώθηκε από εθελοντές δασοπυροσβέστες για τα προβλήματα και τους κινδύνους κατά την αντιπυρική περίοδο του 2022.

Αναχωρώντας από το Νομό Ηλείας, ο κ. Δούμας δήλωσε:

«Είναι τραγικό το γεγονός ότι μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδος, αλλά και από τις πιο σημαντικές διεθνώς, λόγω των κορυφαίων φυσικών, ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων της, είναι μονίμως εκτεθειμένη στην ολιγωρία της πολιτείας και σε αυθαιρεσίες των ιδιωτών, της δημόσιας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.»

»Η Πατριωτική Ένωση θα κάνει μία φυσική σύνδεση κεντρικής και τοπικής εξουσίας επιλέγοντας υποψηφίους βουλευτές που έχουν άμεση επαφή με τις κατά τόπους κοινότητές τους, ικανούς να εκπροσωπήσουν επαρκώς και με αξιοπιστία τους συμπολίτες τους. Συγχρόνως, δίνουμε μεγάλη σημασία στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και των σωματείων και οργανώσεων εθελοντισμού, που ανιδιοτελώς προσφέρουν στην πατρίδα καθημερινά.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις