ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Όλα δείχνουν ότι ο σχεδιασμός για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου φέρνει κάθε δήμο σε δυσχερή θέση. Αυτή τη φορά όλοι οι δήμαρχοι Κορινθίας βγαίνουν σε κοινή συνέντευξη τύπου προκειμένου να εξηγήσουν ότι το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων εκτινάσσεται και υποχρεώνει τους δήμους σε αύξηση των δημοτικών τελών σε καθαριότητα και φωτισμό.

Η κοινή συνέντευξη Τύπου των πέντε Δημάρχων του Νομού Κορινθίας, κ.κ. Παπακυριάκου Αννίβα Δημάρχου Βέλου - Βόχας, Γκιώνη Γεώργιου Δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Φρούσιου Κωνσταντίνου Δημάρχου Νεμέας, Τσιώτου Βλάσιου Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και Σταματόπουλου Σπυρίδωνα Δημάρχου Σικυωνίων θα αφορά στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τη διαδικασία περισυλλογής και μεταφοράς στο Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας και τις ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν.

Όπως αναφέρουν «η διαδικασία περισυλλογής και μεταφοράς των απορριμμάτων, σε συνδυασμό με τη μεγάλη έκρηξη τιμών που έχει σημειωθεί στην ενέργεια, τις αυξήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και την κατακόρυφη άνοδο στην τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου, συντείνουν στην αναπροσαρμογή των τελών καθαριότητας και φωτισμού».

Η κοινή συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 και ώρα 14.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Λουτρακίου (Ιάσονος 1 & Εθνικής Αντίστασης, Λουτράκι).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις