ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Νάγια Γρηγοράκου, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και υποψήφια βουλευτής στον νομό Λακωνίας με δήλωσή της (facebook) αναφέρεται στη «σοβαρή υπόθεση απόπειρας παραβίασης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη»

Αναφέρει: «Ένα σκάνδαλο που μας γυρίζει πολύ πίσω, στην εποχή που η πολιτική ζωή ήταν παγιδευμένη από τη συντήρηση και το παρακράτος.

Χάρη στην πρόνοια του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη δεν κατέστη δυνατή η μετατροπή του τηλεφώνου του σε μέσο παρακολούθησης του σημερινού επικεφαλής του τρίτου Κοινοβουλευτικού κόμματος της χώρας.

Μια σοβαρή υπόθεση απόπειρας παραβίασης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών στην Ελλάδα που δεν θα έθιγε μόνο την ιδιωτικότητα του κ. Ανδρουλάκη και το απόρρητο των επικοινωνιών του, που κατά το Σύνταγμα είναι απόλυτα απαραβίαστο, αλλά αυτή καθαυτή την πολιτική δραστηριότητά του και κατ’ επέκταση το δημοκρατικό πολίτευμα.

Αναμένουμε την άμεση λήψη δράσης από όλα τα αρμόδια όργανα για τον εντοπισμό όσων επιχείρησαν αυτή την ωμή προσπάθεια παγίδευσης».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις