ΠΑΤΡΑ. Δεν έμεινε έκπληκτος ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τη νέα ποινική δίωξη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία πλέον κατηγορείται και για τους τρεις θανάτους των παιδιών της.

Μέσω του Alpha και των δικηγόρων του, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει για τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας: «Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες, η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών.

Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής».

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Με αδικούν»

Την πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετέφερε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας κατηγορείται πλέον για τους θανάτους όλων των παιδιών της, με τον Όθωνα Παπαδόπουλο να λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πως περίμενε την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς η ένδειξη ή υπόνοια είναι αρκετή προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δικηγόρος της είπε: «Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται και ότι αδικείται σε σχέση με την εικόνας της, όπως εκείνη βγαίνει από τα ΜΜΕ».

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα παιδιά της, βίασε την απώλειά τους και τώρα έρχεται στη θέση της κατηγορούμενης για τον θάνατό τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις