ΣΠΑΡΤΗ. «Οι δημότες δεν θέλουν μόνο δημοτικά έργα και εκδηλώσεις. Απαιτούν και προσήνεια, να απαντάμε στα τηλέφωνά τους, να κάνουμε πράξη ό,τι τους υποσχόμαστε, να δουλεύουμε 7 μέρες την εβδομάδα, και βράδια και Κυριακές και εορτές, να νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους στις χαρές και στις λύπες και στις ανάγκες τους και όχι απόντες.»

Με αυτή την υπογράμμιση συνόδευσε ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, την ανακοίνωση της απόφασής του να μην συμπεριλάβει στο νέο σχήμα Αντιδημάρχων της Δημοτικής Αρχής, τον Θανάση Καρλαύτη, μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας.

Αντ’ αυτού, επαναφέρει τον Θέμη Πατσιλίβα, ως άμισθο Αντιδήμαρχο, Δημοτικής Αστυνομίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, με θητεία ως τις 31/12/2023

Ο Π. Δούκας με τις διοικητικές αλλαγές έχει στόχο «…τη βελτίωση της απόδοσης όλων μας και την επιτάχυνση του ρυθμού εκπλήρωσης των υψηλών στόχων που έχουμε θέσει!!». Και προσθέτει:

«Έχω δώσει ευκαιρίες σε όλους να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν στο Δήμο και στους δημότες που εύλογα απαιτούν όλο και περισσότερα σε πολύ δύσκολους από οικονομικής και ταμειακής πλευράς καιρούς - και όχι μόνον!

Από πλευράς μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Αντιδημάρχους και τα Μέλη των ΔΣ των Νομικών Προσώπων, της ΔΕΥΑΣ και της Αναπτυξιακής, και όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο για τη δουλειά τους!

Τώρα που μπήκαμε στο τελευταίο έτος αυτής της θητείας μας, χρειάζεται να δείξουμε ακόμα περισσότερο δυναμισμό, ακόμη περισσότερη σκληρή δουλειά, αλλά και αταλάντευτη αφοσίωση και πειθαρχία ώστε να πετύχουμε τα οράματα μας για τη Σπάρτη που μας Αξίζει! Γι’ αυτούς τους λόγους αποφάσισα να μην συμπεριλάβω στο νέο σχήμα των Αντιδημάρχων τον κ. Θανάση Καρλαύτη. Τον ευχαριστώ για τη 38μηνη μέχρι σήμερα παρουσία του και του εύχομαι τα καλύτερα!

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του, στον επανερχόμενο άμισθο αντιδήμαρχο κ. Θέμη Πατσιλίβα.

Το επόμενο εξάμηνο θα είναι εξάμηνο πρωτόγνωρης δημιουργίας!

Καλή μας δύναμη!»

Όπερ έδει δείξαι, λέω εγώ…

  • Το team

Έμμισθοι Αντιδήμαρχοι Δήμου Σπάρτης, με θητεία έως 31 Δεκεμβρίου 2023:

  • Γεωργία Δεδεδήμου του Κωνσταντίνου: Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Ανάπτυξης
  • Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου του Δημητρίου: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Πολιτικής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας
  • Χρήστος Κανακάκος του Θεοδώρου: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Επιχειρηματικότητας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρασίνου
  • Παναγιώτης Τριτάκης του Ιωάννη: Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων
  • Ως Άμισθος Αντιδήμαρχος του Δήμου Σπάρτης ο Δημοτικός Σύμβουλος, Θεμιστοκλής Πατσιλίβας του Χρήστου: Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Θεμάτων καθημερινότητας του πολίτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις