ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Είναι επίσημο:

Τη θέση τους στον βρετανικό χάρτη με προορισμούς γαμήλιου τουρισμού κατοχυρώνουν η Ελαφόνησος, η Τήνος, η Μήλος και η Πάρος με την ιδιαίτερα επιτυχημένη προωθητική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (1/12), στην πρεσβευτική κατοικία, στο Λονδίνο.

Παρούσα η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, αλλά και πλήθους δημοσιογράφων και εκπροσώπων εξειδικευμένων ταξιδιωτικών πρακτορείων.

  • Παρουσιάσεις

Οι παρουσιάσεις έγιναν από τη Δήμαρχο Ελαφονήσου Έφη Λιάρου, τον Δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο, τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής της Μήλου, Μάνο Μικέλη και Αβέρκιο Γαϊτανή, ενώ λόγω ξαφνικού κωλύματος του εκπροσώπου της Πάρου, την παρουσίαση έκανε η Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη.

Η τελευταία, μαζί με τους συνεργάτες της, ανέλαβε την οργάνωση της εκδήλωσης σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων των 4 Δήμων, MTC GROUP.

Ακολούθησαν συναντήσεις των εκπροσώπων των προορισμών με τους προσκεκλημένους στους οποίους προσφέρθηκαν αναμνηστικά γλυκά και δώρα, ανάλογα με αυτά που, συνήθως, προσφέρει κάθε τόπος σε μια γαμήλια τελετή.

Η υφυπουργός Τουρισμού, ο πρέσβης Ιωάννης Ραπτάκης και η κυρία Σκαρβέλη εκ μέρους του ΕΟΤ προλόγισαν την εκδήλωση και αναφέρθηκαν στη σημασία του γαμήλιου τουρισμού στην τουριστική ανάδειξη της Ελλάδας και, στη συνέχεια, έγιναν οι παρουσιάσεις των προορισμών που επικεντρώθηκαν στις δυνατότητες που προσφέρουν για τη γαμήλια τελετή - είτε θρησκευτικού είτε πολιτικού χαρακτήρα - την ανανέωση όρκων αλλά και τα γαμήλια ταξίδια

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις