ΠΥΡΓΟΣ. Άγιο είχαν μια σειρά από κάτοικοι στον Πύργο που βρέθηκαν στο στόχαστρο απατεώνων. Οι τελευταίοι είχαν οργανωθεί και είχαν ετοιμάσει μια παγίδα που άφηνε λίγα περιθώρια αντίδρασης…

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, εφιστώντας την προσοχή σε όλους όσοι συνδιαλλάσσονται οικονομικά με τον Δήμο Πύργου.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνακόπουλο, επιτήδειοι με πρόσχημα τις πληρωμές ενταλμάτων του Δήμου Πύργου προς τρίτους, επιχειρούν να υποκλέψουν προσωπικά στοιχεία και να «αδειάσουν» τραπεζικούς λογαριασμούς.

Προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους, τους αναφέρουν τον αριθμό του εντάλματος και όσες λεπτομέρειες είναι ήδη δημοσιευμένες και τους ενημερώνουν ότι θα τους αποστείλουν από τις υπηρεσίες του Δήμου ένα λινκ για να καταχωρήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, τον τραπεζικό τους λογαριασμό, κωδικούς κ.α.

Ήδη, όπως είπε ο κ. Αντωνακόπουλος στην ΕΡΤ, έχουν γνωστοποιηθεί το τελευταίο διάστημα τρία τέτοια περιστατικά.

Οι πολίτες που δέχτηκαν αυτό το τηλεφώνημα, για καλή τους τύχη πήραν τηλέφωνο στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου για περαιτέρω διευκρινήσεις κι εκεί αποκαλύφθηκε η απάτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις