ΤΡΙΠΟΛΗ. Την υποψηφιότητάς του για τον δήμο Τρίπολης ανακοίνωσε ο Γιάννης Σμυρνιώτης. Καταλογίζει στη σημερινή δημοτική αρχή στασιμότητα και συντήρηση. Επικαλείται την δύναμη και τη διάθεσή της ομάδας - παράταξής του για ανατροπή, διαφάνεια, ταχύτητα, και αποτελεσματικότητα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Συνδημότισσες, συνδημότες,

Φίλες και Φίλοι,

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την ανατολή του νέου χρόνου.

Ενός χρόνου που πέρα από τις προκλήσεις αλλά και την προσδοκία να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και η κοινωνία μας, χαρακτηρίζεται και από ένα γεγονός ορόσημο για τον Δήμο μας, για τον τόπο μας.

Σε δέκα περίπου μήνες από σήμερα καλούμαστε να επιλέξουμε νέο Δήμαρχο, νέα Δημοτική Αρχή.

Η ψήφος σας θα «επιβάλλει» την δική σας καθοριστική επιλογή για την πορεία του τόπου μας την επόμενη πενταετία.

Γιατί στις 8 Οκτωβρίου 2023 καλούμαστε να πάρουμε σαφή θέση στο δίλημμα που αυτονόητα τίθεται:

- Επιλέγουμε ξανά Δημοτική Αρχή διαχείρισης της στασιμότητας, δηλώνουμε ευχαριστημένοι με την μετριότητα, την αναποτελεσματικότητα, το «…τόσο μπορούμε τόσο κάνουμε» ή αλλάζουμε πορεία, ανατρέπουμε οριστικά αυτή την λογική και δίνουμε την τελευταία ίσως ευκαιρία στον Δήμο Τρίπολης να βγει από το τέλμα, να ξαναγίνει προορισμός, να ξαναγίνει η πραγματική πρωτεύουσα της Πελοποννήσου;

- Συνεχίζουμε στην ίδια λογική της συντήρησης ή προχωρούμε με σχέδιο και όραμα, διεκδικούμε ανταγωνιστικά νέους εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, υλοποιούμε σύγχρονες πολιτικές, αναβαθμίζουμε με νέες υποδομές τον Δήμο Τρίπολης, τον ξαναβάζουμε στον χάρτη;

Θέλω να μιλήσω ξεκάθαρα.

Απέναντι σ΄ αυτό το δίλημμα η προσωπική μου θέση, η θέση των συνεργατών μου, των στελεχών των δημοτικών παρατάξεων αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας που καθημερινά συνομιλώ μαζί τους είναι σαφής και ξεκάθαρη:

Ο Δήμος Τρίπολης πρέπει και μπορεί να μπει σε μια νέα πορεία προόδου, αλλαγής, δημιουργίας.

Ο Δήμος Τρίπολης αξίζει ένα καλύτερο αύριο με δυναμισμό, ανάπτυξη, αναβάθμιση της καθημερινότητας.

Φίλες και Φίλοι,

Με πλήρη ευθύνη, σας καλώ σε μια νέα μεγάλη προσπάθεια.

Έχοντας την εμπειρία του εγχειρήματος της δημιουργίας αλλά και των πρώτων βημάτων του νέου Δήμου Τρίπολης, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα αλλά και τις δυσλειτουργίες που εκ των πραγμάτων δημιουργεί η διοίκηση της πόλης της Τρίπολης και των 78 χωριών και κωμοπόλεών μας σας καλώ να πάμε μαζί σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια.

Σ’ αυτή την όμορφη, φιλόδοξη προσπάθεια καλώ όλους τους πολίτες.

Σ’ αυτή την προσπάθεια καλώ όλους εσάς που περάσατε ή βρίσκεστε στα έδρανα του Δημοτικού μας Συμβουλίου και συμμετείχατε ή συμμετέχετε στα συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών μας Κοινοτήτων, κάθε ενεργό πολίτη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

Μαζί δημιουργούμε μια ισχυρή δύναμη ανατροπής.

Μαζί διεκδικούμε πόρους.

Μαζί τους αξιοποιούμε.

Με διαφάνεια, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα.

Μαζί βγάζουμε μπροστά το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό μας, όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας και πάνω απ’ όλα τους νέους ανθρώπους!

Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλές γιορτές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤ. ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

Πολιτικός Μηχανικός

Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις