ΣΠΑΡΤΗ. Χρόνια πολλά με υγεία «σε όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα σε όσους περνούν αυτές τις γιορτινές μέρες μόνοι τους ή φιλοξενούνται σε οίκους ευγηρίας», ευχήθηκε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας.

«Όπως οι συνάδελφοί μας που βρίσκονται στο Γηροκομείο “Οι Άγιοι Ανάργυροι” στη Σπάρτη, όπου κατά την πρόσφατη επίσκεψή μας, συζητήσαμε σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα με τους φιλοξενούμενους, τους εργαζόμενους και τη διοίκηση», αναφέρουν από το Σωματείο επισημαίνοντας πως «διαπιστώσαμε την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται, τις καλές συνθήκες υγιεινής, διατροφής, ψυχαγωγίας και διαβίωσης που επικρατούν».

Και συμπληρώνουν:

«Από τη μεριά του Σωματείου μας επισημάνθηκε ότι πρέπει να ενισχυθούν τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες που γίνονται και με ευθύνη του κράτους, να γίνουν περισσότερες δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων.

Παρότι όλος ο κόσμος και ιδιαίτερα οι συνταξιούχοι περνούν δύσκολα, καιρό τώρα, λόγω της ακρίβειας, των άδικων περικοπών των συντάξεων πιστεύουμε ότι το μέλλον με αγωνιστική αισιοδοξία, αλληλεγγύη και οργάνωση μπορεί να αλλάξει, γι’ αυτό ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, αγωνιστικά, με δύναμη και υγεία!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις