ΣΠΑΡΤΗ. Όταν η επικεφαλής της Οικονομικής Υπηρεσίας, αντιδήμαρχος Γεωργία Δεδεδήμου και η επικεφαλής της Τεχνικής Υπηρεσίας, αντιδήμαρχος Γεωργία Ζαχαράκη είναι σε συνεχή κόντρα, σκληρό ανταγωνισμό και στείρα αντιπαράθεση, τότε ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας χάνει πολύτιμο χρόνο, χρήσιμες υπηρεσίες και τελικά τον στόχο.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η αναμέτρηση των κ.κ. Ζαχαράκη και Δεδεδήμου είναι μια καθημερινή υπόθεση. Μάλιστα όσες προσπάθειες και αν έχουν γίνει τόσο από τον δήμαρχο Σπάρτης όσο και από άλλα στελέχη της Παράταξης δεν έχουν αποδώσει.

Ξεκίνησαν ως συνεργάτιδες στον συνδυασμό αλλά τελικά αναδείχθηκαν σε δύο πόλους σκληρής αναμέτρησης και αδυσώπητου ανταγωνισμού. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι έχουν τελικά να χωρίσουν… Δίκαια σχολιάζουν συνεργάτες του Πέτρου Δούκα ότι αυτό είναι ένα από τα βασικά προβλήματα της δημαρχίας.

Εργασιομανείς και οι δύο, αφιερώνουν το σύνολο της ημέρας και της νύκτας στον δήμο, αγγίζουν τα όρια της εξουθένωσης, έχουν σημειώσει σημαντική βελτίωση κατάρτισης από την ώρα που ανέλαβαν αλλά… Αναμέτρηση που δεν οφείλεται πλέον σε απειρία αλλά σε συνειδητή στάση. Η μεταξύ τους ασίγαστη κόντρα, πάνω και κάτω από το τραπέζι, μέσα κι έξω από τα γραφεία, μπρος και πίσω από τον δήμαρχο έχει επιφέρει ήδη δεινά στην ηγετική ομάδα, ρήγματα και φυγόκεντρες τάσεις. Στο τέλος της θητείας τους ίσως διαφανεί αν τα δεινά αυτά έχουν να κάνουν και με τα συμφέροντα του δημότη.

Είναι ένα πρόβλημα που ο δήμαρχος έχει επιχειρήσει να λύσει με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Τελικά φαίνεται ότι θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της δημαρχιακής αρχής έως ότου πλησιάσουμε στα εκλογές, οπότε δεν αποκλείεται οι δρόμοι των δύο ισχυρών γυναικών να χωρίσουν…

Μέχρι τότε, στο μόνο που φαίνεται να ανταποκρίνονται και οι δύο, χωρίς αλληλοαμφισβητήσεις, είναι στο άκουσμα του ονόματος «Γεωργία».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις