ΣΠΑΡΤΗ. Αισίως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της δωρεάς ενός σύγχρονου, πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος μάρκας Mercedes-Benz Sprinter 315/33, προς το Νοσοκομείο Σπάρτης, από την Μαρία Ιατρίδου – Καραγιαννάκου.

  • Η ίδια η δωρήτρια, ανέφερε σχετικά:

«Είμαι ευτυχής που οι διαδικασίες που εκκίνησα μήνες πριν για τη δωρεά ενός σύγχρονου, πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος μάρκας “ Mercedes-Benz Sprinter 315/33”, προς το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας - Ν.Μ. Σπάρτης, ολοκληρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες του έτους 2022.

Η συγκεκριμένη δωρεά έγινε εις μνήμην των πολυαγαπημένων μου αδερφών Παναγιώτη, Νικολάου και Ελένης Καραγιαννάκου, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους προσέφεραν στην τοπική κοινωνία της Λακωνίας.

Εύχομαι και ελπίζω ότι με το συγκεκριμένο όχημα θα διακομίζονται περιστατικά με ασφάλεια και ταχύτητα στο Νοσοκομείο μας και θα είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο στα χέρια των ιατρών, διασωστών και εν γένει του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, ώστε να πραγματοποιούν το δύσκολο και πολύτιμο έργο τους και να σώζουν ζωές.

Με τις θερμότερες ευχές μου για το Νέο Έτος

Μαρία Ιατρίδου - Καραγιαννάκου»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις