ΣΠΑΡΤΗ. Ο Περικλής Σταυράκος, πρόεδρος της Τ.Κ. Παρορίου Δήμου Σπάρτης είχε καταγγείλει στο Δημοτικό Συμβούλιο ανακολουθίες και σοβαρές παρεκκλίσεις της ΔΕΥΑΣ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Θέμης Πατσιλίβας απαντά μεταξύ άλλων ότι στην επιστολή , ο κ. Σταυράκος ισχυρίζεται, πως η απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ με αριθμό 35/31-03-2021 (τιμολογιακή πολιτική ΔΕΥΑΣ), πάσχει στο εισηγητικό, στο αποφασιστικό και στο εφαρμοστικό της μέρος.

Ο κ. Πατσιλίβας υπενθυμίζει ότι η συγκεκριμένη απόφαση έχει εγκριθεί από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ, από την Οικονομική Επιτροπή και από την Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι πίνακες με τις κλίμακες κατανάλωσης νερού και αντίστοιχων χρεώσεων, στην ολοκληρωμένη ΤΕΛΙΚΗ εισήγηση του Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ. Τρακάκη Ηλία και συνεργατών του, στην σελίδα 122 της εισήγησης, ταυτίζονται απόλυτα με τους πίνακες του αποφασιστικού μέρους της 35/31-03-2021 απόφασης Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ, λαμβανομένων υπόψη των προτεινομένων τροπολογιών μου, σε θέματα εκπτώσεων που άπτονται κοινωνικής πολιτικής.

Αναφέρει επίσης ότι δεν ήταν αυτός πρόεδρος του του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ και δεν μπορεί να γνωρίζει αλλά από συζήτηση που είχε με την σημερινή πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ κ. Δεδεδήμου Γεωργία και τον διευθυντή κ. Τρακάκη Ηλία, πρόεκυψε πως η ΔΕΥΑΣ δεν είχε τα απαραίτητα δεδομένα, για έναν ικανό αριθμό χρηστών και εφήρμοσε για ένα χρόνο το συγκεκριμένο σύστημα έκδοσης λογαριασμών ΔΕΥΑΣ για να αποκτήσει τα απαραίτητα δεδομένα, ούτως ώστε να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις.

Μάλιστα ο κ Πατσιλίβας ζητά παρέμβαση της Δικαιοσύνης ενάντια σε όσα καταγγεέλι ο Περικλής Σταυράκος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις