ΛΑΚΩΝΙΑ. Με ανακοίνωσή του ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του αλλά και όλους τους Λάκωνες:

«Επειδή εμείς στην ανυπότακτη αυτή γωνιά του κόσμου που λέγεται Μάνη και Λακωνία δεν παίρνουμε μαθήματα πατριωτισμού, ιστορίας και πολιτισμού ούτε από εθνομηδενιστές κατσαπλιάδες της αριστεράς ούτε από αργυρώνητους γραβατοφορεμένους καραγκιόζηδες συνοδοιπόρους τους στην δήθεν δεξιά κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Γνωρίζουμε Ποιους και Πως πρέπει να τιμήσουμε και με την λιτή και σεμνή φυσική παρουσία μας για ό,τι προσέφεραν στην Πατρίδα.

Γνωρίζουμε πια καλά και Ποιοι χρεοκόπησαν, εξευτελίζουν και μικραίνουν κάθε μέρα την Πατρίδα μας. Ανάμεσά τους Δεν ήταν ο βασιλεύς Κωνσταντίνος!

Ειδικά δρομολόγια λεωφορείων λοιπόν θα αναχωρήσουν από τον Τόπο μας, την Αρεόπολη, το Γύθειο, τη Σκάλα και την Σπάρτη, για την Μητρόπολη Αθηνών νωρίς το πρωί της Δευτέρας για Όσους Συμπατριώτες μας επιθυμούν να μετάσχουν στον ύστατο χαιρετισμό. Το ίδιο καλούμε να πράξουν και οι φιλότιμοι Συμπατριώτες μας, Μανιάτες και Λάκωνες, του λεκανοπεδίου Αττικής».

Για τον Πατριωτικό Σύνδεσμο Λακωνίας

  • Ο Πρόεδρος, Γεώργιος Λουκάκος, ιατρός (τηλ. 2735029056 – 6948841810)
  • Ο Γενικός Γραμματέας, Γεώργιος Δημακόγιαννης, εκδότης (τηλ. 2733053670 – 6978991863)
  • Ο Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μπεμπέτσος, επιχειρηματίας (τηλ. 2731025900 – 6970658651)

Υστερόγραφο: Για τα δημοψηφίσματα της μεταπολιτεύσεως έχουμε τον ίδιο σεβασμό που επέδειξαν τόσο ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και το ευρύτερο «δημοκρατικό τόξο» στο αποτέλεσμα ενός άλλου δημοψηφίσματος με σαφή / καταιγιστική λαϊκή εντολή, το θέρος του 2015.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις