ΓΥΘΕΙΟ. Όπως ενημερώνει τα μέλη του, το Επιμελητήριο Λακωνίας θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

  • Η Έκθεση θα διεξαχθεί 4 - 6 Φεβρουαρίου 2023 , στο Mec Παιανίας

Η Έκθεση

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους τόσο στην εγχώρια όσο και διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών, να συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις με μεγάλες εταιρίες από τον κλάδο του χονδρικού εμπορίου, της εστίασης, των ξενοδοχείων, με διανομείς τροφίμων, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους δωρεάν και διαδικτυακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς και να πραγματοποιήσουν απεριόριστα ραντεβού με buyers από την Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν open space επαγγελματικά σεμινάρια και στοχευμένα workshops που στόχο έχουν να ενημερώσουν τους επαγγελματίες του κλάδου.

Στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ πραγματοποιούνται δράσεις γευσιγνωσίας και food pairing δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να γευτούν τα εξαιρετικά προϊόντα των ελλήνων παραγωγών. Η αγαπημένη εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» κι ο chef Κώστας Μπουγιούρης παρουσιάζουν συνταγές από όλη την Ελλάδα.

Το ελάχιστο εμβαδόν του περιπτέρου ανέρχεται στα 24m2 / 4 εκθέτες. Το κόστος ανά τμ ανέρχεται σε 120 € πλέον ΦΠΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καταβάλει το ποσό των 300 € με ΦΠΑ /επιχείρηση.

Αίτηση συμμετοχής μέχρι 19/1/2023

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις - μέλη να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι 19/1/2023 στο e-mail info@lakoniacci.gr .

Βασική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2023. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρία για το κλείσιμο του περιπτέρου τους.

  • Πληροφορίες για την Έκθεση στην ιστοσελίδα www.expotrof.gr
  • Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2733022279 εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος ή εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη.

Plus

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις