ΝΑΥΠΛΙΟ. Απαντήσεις στην καταγγελία που έκανε ζευγάρι ομοφυλόφιλων με ανάρτησή του στα social media ότι διώχθηκε από ταβέρνα στο Ναύπλιο τα Χριστούγεννα επειδή ήταν διαχυτικό έδωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

«Τους κάναμε σύσταση γιατί στα διπλανά τραπέζια ενοχλήθηκαν κάποιες παρέες. Ήταν δύο οικογένειες, δύο ζευγάρια με δύο παιδάκια, ένα αγοράκι οχτώ ετών και ένα κοριτσάκι 10 ετών. Ενοχλήθηκε η παρέα αυτή, παραμονή Χριστουγέννων και αμέσως το μπροστά τραπέζι από αυτούς ήταν ένα νεαρό ζευγάρι με τους ηλικιωμένους γονείς του» είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο επιχειρηματίας «ούτε τα παιδιά φωνάξανε, όταν τους είπανε να φύγουνε, φύγανε, δεν μας δημιούργησαν πρόβλημα, ούτε και δημιουργήθηκε όλο αυτό που έχει γίνενι. Είχαμε τους πελάτες οι οποίοι πολύ ευγενικά μου ζήτησαν να σταματήσω αυτό και ο νεαρός ο άλλος που μου έκανε την παρατήρηση ήταν ευγενικότατος. Μου είπαν "αν δεν μπορέσετε να κάνετε κάτι, θα φύγουμε. Και τα παιδιά δεν είναι ότι αντιμίλησαν, κανένας δεν αντιμίλησε».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του περιστατικού ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στο Ναύπλιο πρόσθεσε ότι «τους έγινε σύσταση, μας αποτέλεσαν ρατσιστές και τους είπαμε ότι πρέπει να φύγετε γιατί δημιουργείτε πρόβλημα στον χώρο. Και τα παιδά σηκώθηκαν και φύγανε, δεν τους είπαμε κάτι. Όλη αυτή η διάσταση που έχει πάρει τώρα, δεν ξέρω για ποιο λόγο έχει γίνει».

«Παρόλα αυτά εγώ δεν θα το συνεχίσω. Έγινε μια παρεξήγηση όπως γίνεται σε κάθε εστιατόριο, έχουν γίνει σε πάρα πολλά εστιατόρια διάφορες παρεξηγήσεις όχι τέτοιου είδους. Την παρατήρηση που έκανα στα παιδιά την είχα κάνει και σε κανονικό ζευγάρι, σε ετερόφυλο ζευγάρι όταν είχε παρεκτραπεί. Δεν σημαίνει ότι έχω κάνει παρατήρηση μόνο στη μια πλευρά. Εγώ θέλω σεβασμό στον χώρο που βρίσκεσαι. Έχει χαθεί πλέον ο σεβασμός στην καθημερινότητά μας» πρόσθεσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στην καταγγελία που έγινε, ο επιχειρηματίας κατέληξε ότι «το λένε και οι ίδιοι ότι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, δεν το έχουμε πει εμείς. Ενδεχομένως να υπάρχει και δόλος πίσω από αυτό. Συγχωρώ και τα παιδιά. Εάν έγινε κάτι ζητάτω και συγγνώμη από τα παιδιά. Δεν είχαν ούτε αυτοί ούτε εμείς αυτή την πρόθεση, να πάρει το θέμα αυτή την διάσταση.».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις