ΚΑΛΑΜΑΤΑ. «Είναι προφανές πως έχω σταματήσει τη συνεργασία μου με τη δημοτική αρχή» δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Αντωνόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών».

Ο κ. Αντωνόπουλος βρίσκεται εν αναμονή του ορισμού των αντικαταστατών του τόσο στην προεδρεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, όσο και στην αντιπροεδρία της ΔΕΥΑΚ, θέσεις που κατείχε τον τελευταίο χρόνο, με απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου και για τις οποίες υπέβαλε την παραίτησή του.

Μιλώντας στον σταθμό, ο κ.Αντωνόπουλος παρουσίασε την παραίτησή του ως κάτι που ολοκλήρωσε την πορεία του καθώς δεν υπήρχε η διάθεση να προχωρήσει οτιδήποτε περισσότερο, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα καθόδου του στις επερχόμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση.

«Θα υπάρχει πάντα το αποτύπωμά του στο Λιμάνι Καλαμάτας-Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί στο μέλλον» δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος ερωτηθείς για την αποχώρηση του κ.Αντωνόπουλου, ο οποίος να θυμίσουμε πως συνεργαζόταν με τη δημοτική αρχή από το Μάιο του 2021, αρχικά ως πρόεδρος της “ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ”.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις