ΑΧΑΪΑ. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η κα Ηρώ Κόττα δεν έχει πιάσει όπλο στα χέρια της, κι όμως βρέθηκε να έχει άδεια οπλοφορίας, η οποία μάλιστα έχει λήξει. Έτσι τουλάχιστον της είπαν από το Α. Τ. Κάτω Αχαΐας, όταν την κάλεσαν για να ανανεώσει την άδεια οπλοφορίας της.

Η γυναίκα αφού κυριολεκτικά έπεσε από τα σύννεφα, με έκδηλη την αγωνία, επικοινώνησε εκ νέου με το Τμήμα και της είπαν ότι εν τέλει έγινε κάποιο λάθος! Ωστόσο παραμένει η απορία, εκτός του υποτιθέμενου όπλου, ποια σχέση έχει το Α.Τ. Κάτω Αχαΐας με την κα Κόττα, κάτοικο Κερκύρας. Η ίδια πάντως λέει πως μόνο για μπάνιο πήγαινε στην Αχαγιά, όταν ήταν κάτοικος Πατρών, και συγκεκριμένα Υψηλών Αλωνίων.

O «γάμος» με τους δύο Ινδούς

Ο κυκεώνας στον οποίο έχει μπει η ίδια, δεν είναι καινούργιος, καθώς και στο παρελθόν βρέθηκε …μπλεγμένη, ενώ ήταν παντρεμένη με τον μακαρίτη σύζυγό της, όμως με έκπληξη διαπίστωσε ότι ήταν παντρεμένη και με δύο Ινδούς, πάλι στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Τότε μάλιστα, ω! του θαύματος ο δεύτερος γάμος με τον δεύτερο Ινδό ακυρώθηκε γιατί βρήκαν τον πρώτο – άκυρο φυσικά- γάμο με τον πρώτο Ινδό. Δε βρήκαν όμως τον ήδη υπάρχοντα νόμιμο γάμο της, με τον σύζυγό της. Το μαρτύριό της, όπως λέει τελείωσε μόλις προχθές, έτσι τώρα θα μπορέσει να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με τον νυν σύντροφό της.

«Θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου», λέει στο gnomip.gr. «Μετακινούμαι στην Αγγλία για δουλειά. Εάν με σταματούσαν στο αεροδρόμιο για την άδεια οπλοφορίας θα πλήρωνα και πρόστιμο, θα περνούσα και αυτόφωρο». Μετά το κύκλωμα με τους πλαστούς γάμους αυτή η νέα περιπέτεια έχει δημιουργήσει ταραχή στην ανυποψίαστη γυναίκα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις