ΣΠΑΡΤΗ. Μετά από απόφαση του Πέτρου Δούκα ο Δήμος Σπάρτης προχώρησε στην πρόσληψη του δικηγόρου Χρήστου Ηλιόπουλου ως ειδικού συνεργάτη, «με τους όρους και τις προϋποθέσεις των ειδικών διατάξεων του σχετικού νόμου, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του».

Σχετικά, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στο νέο Ειδικό Συνεργάτη μας, διαπρεπή δικηγόρο Χρήστο Ηλιόπουλο, οι νομικές γνώσεις του οποίου θα μας είναι πολυτιμότατες».

Συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, Θέμη Πατσιλίβα, Γεωργία Δεδεδήμου, Γεωργία Ζαχαράκη και Χρήστο Κανακάκο ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας συναντήθηκε με τους προέδρους των Κοινοτήτων των πρώην «Βόρειων Δήμων»…

Όπως είπε, στη συνάντηση συζητήθηκαν «…θέματα που απασχολούν τα χωριά μας, ενώ δρομολογήθηκε η υλοποίηση αρκετών αιτημάτων που δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμα».

Προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις, να κάνουμε έργα και το σημαντικότερο να ακούμε τις απόψεις των Προέδρων και των κατοίκων των χωριών μας.»

Την ερχόμενη Δευτέρα, ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, θα επισκεφθούν το Ξηροκάμπι όπου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, θα πραγματοποιηθεί σχετική συνάντηση με τους προέδρους των Κοινοτήτων της Φάριδας για τα θέματα που τους απασχολούν.

Συντονιστής των επισκέψεων είναι ο αντιδήμαρχος Θέμης Πατσιλίβας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις