ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ. Σπαρακτικός ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού Τουρούτσικα, αποκάλυψε πως ο γιός του είχε αντιμετωπίσει μηχανική βλάβη σε Phantom F-4 προ διμήνου και χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στην Κρήτη.

«Προ διμήνου – τριμήνου, γεγονός που με είχε θορυβήσει. Ήταν αυτός κυβερνήτης μετά από κάποια αναχαίτιση γιατί δεν ξέρω και λεπτομέρειες. Μου το ανέφερε 15 μέρες μετά, το αεροπλάνο χάλασε στον αέρα. Πάντα Phantom πετούσε. Του λέω γιατί δεν πήγες στα Rafalle μου λέει δεν είναι ώρα ακόμη.

Χαλάει το αεροπλάνο πάνω από την Κρήτη, κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Κρήτη. Πήγαν το φτιάξαν οι τεχνικοί. Δέκα χρόνια πιλότος ήταν το πρώτο δείγμα ανησυχητικό για μένα. Ανησυχούσα. Πετούσε βράδυ, ειδικά τα βραδινά δεν μπορούσα να ησυχάσω. Συνέβη το μοιραίο τώρα».

Ακόμα, κάνοντας το πάνελ του Action24 να δακρύσει και εκείνο, ο πατέρας του αδικοχαμένου Ικάρου δήλωσε: «Έχει δύο αδέρφια. Το ένα είναι στην Αμερική. Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια. Χτυπούσες τον έναν έκλαιγε ο άλλος. Εγώ με τα αδέρφια μου δεν ήμουν έτσι ποτέ. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Δεν τον ενδιέφερε. Ας πήγαινε 40 χρονών και ας σκοτωνόταν μετά. Να πετούσε να το ευχαριστιόταν. Δύο χρόνια είχε ηρεμήσει στη Μοίρα, περνούσε πολύ καλά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις