ΑΡΚΑΔΙΑ. Δύσκολες ώρες για τις οικογένειες των άτυχων πιλότων, λίγες μέρες πριν την κηδεία.

Μιλώντας στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Νίκος Σώζιος, ο θείος του άτυχου υποσμηναγού δήλωσε πως ο Μάριος Τουρούτσικας ήταν ένα υποδειγματικό νεαρό παιδί.

«Ήταν ένας άγγελος. Είχε ήθος, αξίες, όραμα, είχε να κάνει πολλά πράγματα και έφυγε πάρα πολύ νωρίς. Αγαπούσε πάρα πολύ την δουλειά του και μιλούσε συνέχεια για αυτήν».

Η Βασιλική Φατούρου, η θεία του 29χρονου, συγκινημένη και χωρίς να μπορεί να πει πολλά, ανέφερε:

«Δεν υπάρχουν λόγια. Μας λείπει πολύ. Ήταν ένα εξαίρετο παιδί, είχε τις καλύτερες σχέσεις με όλη την οικογένεια».

Αύριο η κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα γίνει η κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Οι γονείς του 29χρονου κλήθηκαν να αναγνωρίσουν σήμερα τη σορό, όπως προβλέπεται. Πρόκειται για μια επώδυνη διαδικασία, στην οποία ο πατέρας του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους που έπεσε νότια της Ανδραβίδας δεν θα παραστεί, κατά δήλωση του ίδιου στην ΕΡΤ.

«Δεν θέλω να τον θυμάμαι έτσι. Θέλω να τον θυμάμαι όπως ήταν» είπε με σπασμένη τη φωνή τονίζοντας πως στον γιο του «δεν θα άρεσε να τον λένε ήρωα, έλεγε πως ήρωες έχουμε σε καιρό πολέμου. Είχε πρότυπο τον Ηλιάκη», είπε. Μιλώντας με πόνο ο πατέρας του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, δήλωσε σήμερα ότι ο γιος του, που ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, δεν θα ήθελε να τον αποκαλούν «ήρωα» και ζήτησε να σταματήσει ο κόσμος να τον θυμάται με αυτό τον τρόπο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις