ΣΚΑΛΑ. Άμεση ενημέρωση των κατοίκων, από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Ευρώτα, σχετικά με τις ζημιές που έχουν επισυμβεί αλλά και την πορεία αποκατάστασής τους - αφού γειτονιές της Σκάλας και οικισμός της Στεφανιάς έμειναν χωρίς νερό – ζητά ο Δημήτρης Νταλιάνης.

«Οι ζημιές είναι πολλές από τις πλημμύρες […] κατανόηση υπάρχει, […] αλλά πρέπει να υπάρξει ενημέρωση έστω και αργοπορημένη των κατοίκων», λέει ο επικεφαλής της παράταξης «Νέο Ξεκίνημα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα:

«Είναι δεύτερη βραδιά στη γειτονιά του Αϊ Λία Σκάλας και στον οικισμό Κασιμιάνικα Στεφανιάς χωρίς πόσιμο νερό. Σίγουρα οι ζημιές είναι πολλές από τις πλημμύρες, όμως η υπομονή των κατοίκων υφίσταται. Κατανόηση υπάρχει αλλά πρέπει -έστω και αργοπορημένη- ενημέρωση της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Ευρώτα να υπάρξει.

Επιπλέον να ενημερώσουμε ότι οι πρόεδροι των τοπικών δεν έχουν εκτελεστική αρμοδιότητα, αλλά ενημέρωση προς την υπηρεσία και η ευθύνη της επίλυσης είναι στον αντιδήμαρχο και τον προϊστάμενο της αρμόδιας υπηρεσίας.

Καλούμε άμεσα την υπηρεσία να ενημερώσει για τις ζημιές καθώς και για την πορεία της αποκατάστασης αυτών.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις