ΣΠΑΡΤΗ. Με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης συναντήθηκε ο Θοδωρής Βερούτης, την Τετάρτη (1/2) στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, στη Σπάρτη.

Παρόντες, οι Γιώργος Γκουβάτσος -πρόεδρος, Θεόδωρος Μέγγος-ταμίας και Νίκος Ζάβρας, Χρήστος Κασδαγλάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

  • Σε φιλικό κλίμα

Σε φιλικό κλίμα οι επαγγελματίες της εστίασης ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας για θέματα που αφορούν τον κλάδο και κατέθεσαν προτάσεις που θεωρούν ότι θα συμβάλλουν σημαντικά στη στήριξη των επιχειρήσεών τους καθώς και στην οικονομική ανάπτυξη και τουριστική προβολή της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής.

  • Βερούτης

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι «…η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις δίκαιες επιδιώξεις του κλάδου της εστίασης» και ανέλυσε την πορεία των έργων βελτίωσης της προσβασιμότητας και της ελκυστικότητας των μνημείων που υλοποιούνται στην περιοχή σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, και τα οποία «…θα συνθέσουν μία πολιτιστική διαδρομή που σίγουρα θα τονώσει την επισκεψιμότητα στην πόλη της Σπάρτης».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις